Βιασμός 12χρονης: «Είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχει κύκλωμα εκμετάλλευσης και άλλων παιδιών», λέει ο Λύτρας

«Έχουμε μια πολύ σοβαρή υπόθεση με πολύ βάθος» τόνισε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης για μαστροπεία μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, Απόστολος Λύτρας και δήλωσε πεπεισμένος ότι πίσω από αυτήν την υπόθεση βρίσκεται κύκλωμα εκμετάλλευσης και άλλων παιδιών.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Tlive ο κ. Λύτρας «μιλάμε για κύκλωμα και πολύ φοβάμαι, ότι θύμα δεν είναι μόνο η 12χρονη, αλλά υπάρχουν και άλλα ανήλικα παιδιά, οι γονείς των οποίων είτε από ντροπή για τον στιγματισμό, είτε για άλλους λόγους φοβούνται να μιλήσουν». Συμπλήρωσε δε, ότι «είμαι πεπεισμένος και από πολλά πράγματα τα οποία έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου, ότι υπάρχουν και άλλα παιδιά».

Ο κ. Λύτρας έκανε ακόμη λόγο για καθυστερήσεις στην διερεύνηση της υπόθεσης, επισημαίνοντας ότι όσον αφορά στη ροή χρήματος στον λογαριασμό της μητέρας, για την οποία κρίθηκε προφυλακιστέα, δεν έχουν κληθεί καν να καταθέσουν, οι άνθρωποι που κατέθεσαν τα χρήματα. Συγκεκριμένα είπε, ότι έχουν γίνει τέσσερις καταθέσεις στον λογαριασμό με συνολικό ποσό 110 ευρώ. Οι δύο καταθέσεις έγιναν από ένα άτομο και οι άλλες δύο από ένα άλλο άτομο. «Μου κάνει εντύπωση, ότι οι άνθρωποι αυτοί, τα στοιχεία των οποίων τα γνωρίζω, δεν έχουν κληθεί καν να καταθέσουν και δεν έχουν συλληφθεί» τόνισε ο δικηγόρος.

Επεσήμανε ακόμη, ότι από τα 213 άτομα που επικοινωνούσαν με το προφίλ της 12χρονης στο BlindChat, ελάχιστοι έχουν κληθεί να καταθέσουν και κάποιοι απ’ αυτούς έχουν προφυλακιστεί. Τόνισε δε, ότι από έρευνα που έχουν κάνει ο ίδιος και η συνάδελφός του Ασπασία Ταραχοπούλου που είναι νομικός παραστάτης της ανήλικης, έχουν ταυτοποιήσει τουλάχιστον 80 άτομα. Διερωτήθηκε δε, πόσες φορές θα κληθεί να καταθέσει και να αναγνωρίσει πρόσωπα η 12χρονη.

news.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.