Βιασμός 12χρονης: Τα μηνύματα σοκ της μητέρας με τον Μίχο

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια. Οι διάλογοι, μάλιστα, ανάμεσα στη μητέρα της 12χρονης και τον 53χρονο Ηλία Μίχο και τα μηνύματα που αντάλλαξαν μετά την αποκάλυψη του βιασμού και της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τη θεία της, είναι τα νέα στοιχεία στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την εκπομπή T-Live, η μητέρα ρωτά τον 53χρονο αν έστειλε μήνυμα στην κόρη της και της λέει ότι πήγε από το μαγαζί του για δουλειά.

Μητέρα 12χρονης: Έστειλες μήνυμα στην… και της είπες ότι ήρθα από το μαγαζί για δουλειά.

53χρονος: Όχι

Μητέρα 12χρονης: Αφού το διάβασε η θεία της

53χρονος: Ρε, μην μπλέκετε.

Μητέρα 12χρονης: Της έστειλες;

53χρονος: Τι να στείλω;

Μητέρα 12χρονης: Μηνύματα

53χρονος: Τι μήνυμα;

Μητέρα 12χρονης: Στην… Στέλνεις;

53χρονος: Όχι.

Στις 2 Σεπτεμβρίου η μητέρα του κοριτσιού κάνει μια κλήση στον 53χρονο, διάρκειας ενός λεπτού και δύο δευτερολέπτων. Αμέσως μετά, σοκαρισμένη από τα μηνύματα που της είχε στείλει η θεία του παιδιού, ζητά εξηγήσεις από τον 53χρονο, μην μπορώντας να πιστέψει πως είχε κακοποιήσει την κόρη της.

53χρονος: Εγώ δεν έστειλα καμία φωτογραφία. Έλα από εδώ σε παρακαλώ…

Μητέρα 12χρονης: Έχουν το προφίλ σου. Θα τα ψάξουν όλα στο τμήμα. Σε ανήλικο.

53χρονος: Εγώ δεν έχω στείλει καμία φωτό…

Μητέρα 12χρονης:Τα έχει, φωτογραφίες όλα. Τι έλεγες…

53χρονος: Έλα από εδώ…

Μητέρα 12χρονης: Τέλειωσες…

53χρονος: Τι λες;

Μητέρα 12χρονης: Ρε βρωμο… ανώμαλε

53χρονος: Ηρέμησε κι έλα από εδώ.

Μητέρα 12χρονης: Με το ανήλικο ήθελες… παιδεραστή;;;

53χρονος: Εγώ; Έλα από εδώ σου λέω…

Μητέρα 12χρονης: Δεν έχεις στείλει τίποτα εσύ, ναι;;;; Τα μηνύματα ρε … στο κοριτσάκι ποιος τα έστειλε; Θα βρω τη γυναίκα σου, τον γιο σου, σε είχα προειδοποιήσει. Τα έχει όλα η θεία της στα χέρια της. Όλα. Έχω χάσει πάσα ιδέα. Με κατέστρεψες. Με το 12χρονο; Θα σε θάψω. Διαβάζω τι λες στα μηνύματα. Θα σε θάψω.

53χρονος: Τι λες; Έλα από εδώ…

Μητέρα 12χρονης: Θα σε εξαφανίσω. Τα βρήκε όλα η θεία της. Στα κινητά της. Της τα πήρε με το ζόρι από τα χέρια την ώρα που έγραφες στο παιδί και είδα. Μου τα έστειλε όλα ρε κτήνος. Φοβάσαι ε;;; Μην σε έδωσε το κοριτσάκι βρωμο… Τα κινητά της θα πάνε στο τμήμα στους ειδικούς και θα ελέγξουν αν είσαι εσύ ή όχι. Έχει αναλάβει η θεία της, από εκεί.

53χρονος: Πες μου αυτό που σε ρώτησα.

Μητέρα 12χρονης: Μιλάνε τα μηνύματα…

53χρονος: Ρε άσε τα μηνύματα!

Στη συνέχεια της συνομιλίας τους, η μητέρα σε έξαλλη κατάσταση, ενημερώνει τον 53χρονο ότι θα τον καταγγείλει στις Αρχές με τον ίδιο να προσπαθεί να την ηρεμήσει και να την πείσει να συναντηθούν από κοντά.

Μητέρα 12χρονης: Ο τάφος σου θα γίνει.

53χρονος: Εγώ ήμουν, οκ.

Μητέρα 12χρονης: Δεν γλιτώνεις.

53χρονος: Ηρέμησε. Τι λες;

Μητέρα 12χρονης: Τι να ηρεμήσω; Κλαίω όλη νύχτα. Θα πάθω καρδιά. Πάει η ζωή μου εμένα τέλος. Το παιδί μου… Ο άνθρωπος της εκκλησίας, ο ανώμαλος. Θα σου φάω το λαρύγγι. Γυναίκα, παιδί, όλοι θα μάθουν τι είσαι. Τρελάθηκα, πάει… Και με αποδείξεις. Όχι λόγια αέρα.

53χρονος: Σε παρακαλώ ηρέμησε κι έλα από εδώ.

Μητέρα 12χρονης: Κι άλλα μου στέλνει η θεία της… Μου τα στέλνει όλα τώρα και πάω στο τμήμα. Τέλειωσες σήμερα. Στα κανάλια θα σε βγάλω …Θα σε θάψω.

53χρονος: Ηρέμησε. Έλα να πάμε κάπου να τα πούμε.

Μητέρα 12χρονης: Στο τμήμα θα τα πούμε. Θα σε θάψω σήμερα. Ήρθε το τέλος σου. Εσύ με κατέστρεψες. Του παιδιού έριχνες χώμα στα μάτια κι έκανες βρωμιάρη τέτοια πράγματα. Ανώμαλε. Κτήνος δεν την γλιτώνεις. Ετοιμάσου. Κάνε σταυρούς, τάμα, τελείωσε η ζωή σου. Ρεζίλι πανελληνίως.

53χρονος: Σου είπα, έλα να τα πούμε.

Μητέρα 12χρονης: Να το ανοίξεις εκεί που πρέπει το στόμα σου. Εκεί που θα σε πάρουν, να το σηκώσεις και να τα πεις.

53χρονος: Σου είπα, ηρέμησε, αλλά αν με πάνε μέσα…

Μητέρα 12χρονης: Ναι; Παρακάτω λέγε. Θα πάω κι εγώ.

53χρονος: Ελα να τα μιλήσουμε όταν ηρεμήσεις. Τώρα είσαι εκτός…

Μητέρα 12χρονης: Τι να ηρεμήσω ρεεεε; Διανοείσαι τι έχεις κάνει ρε κάθαρμα; Σε 12 χρονών παιδί; …, Ανώμαλε, παιδεραστή. Έχει φρικάρει η θεία της. Έχει ανοίξει και το άλλο κινητό του παιδιού και βλέπει όλα τα βίντεο, τα πάντα. Πάει στο τμήμα. Δεν τη γλιτώνεις, σήμερα μας έχει τρελάνει οικογενειακώς. Μας κατέστρεψες.

53χρονος: Τα είπατε όλα στη γυναίκα μου… οκ

Και ενώ ο κατηγορούμενος προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τη μητέρα να συναντηθούν από κοντά, εκείνη του στέλνει κάποια από τα μηνύματα που αντάλλασε ο ίδιος με την κόρη της.

Μητέρα 12χρονης: Τι έχεις να πεις; Να στα στείλω όλα. Είσαι εσύ τώρα

Θέμα χρόνου οι συλλήψεις για τους βιασμούς στη 12χρονη από τα Σεπόλια

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι να εκδοθούν και νέα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση των βιασμών της 12χρονης από τα Σεπόλια, καθώς η έρευνα των αρχών συνεχίζεται και ήδη «αποκρυπτογραφούνται» συνομιλίες που είχε ο Ηλίας Μίχος και μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντικά ευρήματα. Τόσο ο 53χρονος όσο και ο Ιωάννης Σοφιανίδης που έχουν ήδη συλληφθεί και ομολογήσει πως βίαζαν το ανήλικο κορίτσι, μέσα στις επόμενες μέρες θα οδηγηθούν στη φυλακή μως η υπόθεση δεν θα σταματήσει μόνο στα δύο συγκεκριμένα πρόσωπα ή στη μητέρα του παιδιού που επίσης έχει συλληφθεί. Οπως προκύπτει από αστυνομικές πηγές και έχει αναφέρει το Reader με βάση τα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας και των ειδικών αναλυτών, μπορούν να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης για τρία άτομα.

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.