Βιασμός 24χρονης: Η οικογενειακή τραγωδία της κοπέλας- Έχασε πατέρα, μητέρα και αρραβωνιαστικό

Μια οικογενειακή τραγωδία κρύβεται πίσω από την 24χρονη κοπέλα την οποία βίασαν στη Θεσσαλονίκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ο πατέρας της πριν από δύο χρόνια έφυγε μετά από τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή. Η μοίρα ξαναχτύπησε, χάνοντας τον αρραβωνιαστικό της-επίσης νεαρό-από καρκίνο. Και πριν από περίπου πέντε μήνες πέθανε και η μητέρα της.

Βιασμός 24χρονης: Η οικογενειακή τραγωδία της κοπέλας

«Πρόκειται για μια θλιβερή ιστορία» σχολίασε στο ethnos.gr ο δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Τζαματζίδης και πρόσθεσε: «Θα ζητήσω να συναντηθώ μαζί της. Ως Δήμος θα την συμπαρασταθούμε μαζί με τις κοινωνικές υπηρεσίες. Ό,τι χρειαστεί είτε με ψυχολόγους, είτε να της βρούμε δουλειά αν θέλει. Θα σταθούμε δίπλα της και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για επουλωθούν τα τραύματα της κοπέλας».

Μετά το θάνατο της μητέρας της η κοπέλα έμεινε στο διαμέρισμα της μητέρας της στον Λαγκαδά. Σύμφωνα με πληροφορίες οι συγγενείς του αρραβωνιαστικού της ήταν αυτοί που ενδιαφέρονταν για αυτήν ενώ έχει και μια αδερφή παντρεμένη η οποία κατοικεί στο Κιλκίς.

Δείτε ακόμα:  Σοκ με 14χρονη που καταγγέλλει βιασμό από φίλο του πατέρα της

Αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξολογικών εξετάσεων

Μετά τις καταγγελίες της κοπέλας ο εισαγγελέας έχει ξεκινήσει μεγάλη έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας που εκμεταλλεύεται νεαρές κοπέλες. Σε ότι αφορά την 24χρονη το αποτέλεσμα των τοξολογικών εξετάσεων αναμένεται να ρίξει φως στην όλη υπόθεση Ξεκαθαρίζεται,ότι η 24χρονη καταγγέλλουσα δεν ανήκε στις κοπέλες που είχαν μπει στο κύκλωμα. Στο μεταξύ τις τελευταίες μέρες οι εξελίξεις έχουν πάρει τη μορφή ντόμινο με πολλά ονόματα να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και να κατηγορούνται στα social media ότι συμμετείχαν ή γνώριζαν για το κύκλωμα. Κάποιοι από αυτούς είναι ισχυροί επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Η ίδια η κοπέλα σε κατάθεσή της έχει καταγγέλλει για τρία άτομα, οι δύο εκ των οποίων αδέρφια και γόνοι γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας.