Βιασμός 24χρονης: «Κάτι βρήκαν στις εξετάσεις στο ΑΠΘ και ζήτησαν επαλήθευση»

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη όταν παραδοθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις από την Ελβετία

Εξελίξεις αναμένεται να φέρει η δημοσιοποίηση των τοξικολογικών εξετάσεων που διεξήχθησαν στην Ελβετία σχετικά με την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα ξενοδοχείου την Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη και η οποία αναμένεται να γίνει σήμερα

Ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης Γεωργίας, Δημήτρης Γαλεντέρης, μίλησε στην ΕΡΤ για τα νέα στοιχεία, λέγοντας ότι σήμερα αναμένει να έχουμε νέα από το εργαστήριο.

«Το συμβάν έγινε την 1η Ιανουαρίου. Δεν θα έπρεπε να περιμένουμε τόσο καιρό για τα αποτελέσματα» είπε αρχικά ο κ. Γαλεντέρης ο οποίος ερωτηθείς για το πώς κρίνει αυτή την αργοπορία στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, απάντησε πώς το πιθανότερο είναι ότι ο υπεύθυνος τους εργαστηρίου στο ΑΠΘ βρήκε κάτι και ήθελε να το επαληθεύσει, στέλνοντας τα δείγματα σε πιο εξειδικευμένο εργαστήριο.

«Περιμένουμε και εμείς τα αποτελέσματα. Τα δείγματα κανονικά καταψύχονται μόλις λαμβάνονται» είπε ο τεχνικός σύμβουλος της Γεωργίας Μπίκα και πρόσθεσε: «Τα φάρμακα τα οποία χρησιμοποιούνται για βιασμό δεν είναι μόνο τοξικές ή παράνομες ουσίες, υπάρχουν και μόνιμες όπως είναι το αλκοόλ. Εξαρτάται από την ποσότητα και τη χρήση. Περιμένουμε να δούμε αν επαληθευθεί η καταγγελία περί ναρκωτικών ουσιών».

Σύμφωνα με τον κ. Γαλεντέρη, «υπάρχουν φάρμακα που φεύγουν πολύ γρήγορα και από τα ούρα».

Αναφορικά με τα αποτελέσματα που δεν έχουν διαβιβαστεί ακόμη στην εισαγγελία εξέφρασε την άποψη ότι «υπάρχει ένα πρώτο αποτέλεσμα από το εργαστήριο του ΑΠΘ και από εκεί και πέρα στάλθηκε ένα δείγμα στην Ελβετία για να γίνει περαιτέρω διερεύνηση. Τα περιμένουμε για να συντάξουμε και εμείς τεχνική έκθεση. Την πορεία της υπόθεσης θα την αποφασίσει ο Εισαγγελέας».

Newsbomb.gr.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.