Βίκυ Καγιά για GNTM: Ο λόγος που το βλέπει ελάχιστα και η απάντηση για τη χαμηλή τηλεθέαση

Μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα του Dancing with the Stars, η κάμερα του Πρωινού και ο Ισίδωρος Φίκαρης συνάντησε τη Βίκυ Καγιά.

Η παρουσιάστρια μίλησε για το ξεκίνημα του DWTS και την τηλεθέαση γενικότερα που φέτος είναι «κάπως αλλιώς», όπως υποστήριξε.

«Δεν με δυσκόλεψε το DWTS που είναι live. Λιθαράκι-λιθαράκι θα πηγαίνει καλύτερα. Εγώ πιστεύω πως το format αυτό έχει αυτή τη δυναμική. Αναμενόμενα τα νούμερα τηλεθέασης του Dancing. Έχει νέους ανθρώπους, έχει ακυρωθεί και η πρεμιέρα. Λιθαράκι-λιθαράκι θα πηγαίνει καλύτερα. Εγώ πιστεύω πως το format αυτό έχει αυτή τη δυναμική» είπε η Βίκυ Καγιά για το DWTS.

Αναφορικά με το GNTM, δήλωσε πως «βλέπω ελάχιστα. Όχι γιατί δε θέλω, αλλά γιατί πραγματικά ήταν απαιτητική η προετοιμασία για το Dancing with the Stars. Γενικά τα νούμερα τηλεθέασης φέτος είναι κάπως αλλιώς. Είναι λογικό να υπάρχει σύγκριση και συζήτηση. Αλλά το ζητούμενο δεν είναι αυτό. Δε χαίρομαι, δεν είναι αυτή η δική μου διάθεση, να συζητιέται αν είμαι η δεν είμαι στο GNTM. Ίσα-ίσα που με στενοχωρεί και λίγο. Θεωρώ πως τα πράγματα έχουν όπως έχουν».

«Η τηλεόραση φέτος έχει πολλή μυθοπλασία. Ανεβαίνουν κατεβαίνουν τα πράγματα. Και σημαίνει κάτι αυτό και δε σημαίνει. Έχουν αλλάξει τα πάντα. Κουράστηκε ο κόσμος, κορονοιός. Να προσαρμοστούμε λίγο και σε αυτό» κατέληξε η Βίκυ Καγιά.

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.