Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή στον Αγ. Σώστη – Τι προκάλεσε το μακελειό

Την αιτία του μακελειού που κρύβεται πίσω από την αιματηρή συμπλοκή στον Άγιο Σώστη με ένα νεκρό αναζητά η αστυνομία που βλέπει προσωπικές διαφορές.

Το Mega φέρνει στη δημοσιότητα ένα βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μόλις έχουν πέσει οι πυροβολισμοί. Ο 53χρονος από την Αλβανία μόλις έχει πέσει νεκρός με την σύζυγο του να έχει ξεσπάσει σε λυγμούς.

Οι δυο γιοι του θύματος βρίσκονται σοβαρά τραυματισμένοι από τους πυροβολισμούς λίγα μετρά μακριά.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το MEGA αστυνομικοί μόλις έχουν φτάσει στην πλατεία του Αγίου Σωστή στον Νέο Κόσμο όπου το απόγευμα της Δευτέρας μετατράπηκε σε εμπόλεμη ζώνη.

Δείτε ακόμα:  Εν ψυχρώ εκτέλεση στη μέση του δρόμου μπροστά από καντίνα στη Νέα Ιωνία

Οι τρύπες στην τζαμαρία του καταστήματος αποτυπώνουν τις σκηνές πανικού που διαδραματίστηκαν στην καρδία της Αθήνας ενώ στο σημείο βρίσκονταν εκατοντάδες μικρά παιδιά.

Όλα ξεκίνησαν όταν τα αδέλφια συνεπλάκησαν με μια ομάδα ανδρών λίγα μέτρα μακριά από την πλατεία του Αγίου Σώστη όπου προσπάθησαν να διαφύγουν.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την υπόθεση βλέπουν πίσω από το φονικό προσωπικές διάφορες μεταξύ της οικογένειας των θυμάτων και της ομάδας των πέντε ανδρών.

Δείτε ακόμα:  Γιώργος Πατούλης: Μοναχικά γενέθλια χωρίς τη Μαρίνα – Η ανάρτησή του

Οι ίδιες πήγες αναφέρουν πως κανένα από τα θύματα δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.

Πηγή: newsit.gr