Βίντεο-σοκ! Aσθενείς με πνευμονία και πυρετό μεταφέρονται μες στη βροχή

Βίντεο-ντοκουμέντο. Τραγική η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη, όπου ασθενείς ζουν ένα αδικαιολόγητο δράμα.
Τριτοκοσμικές εικόνες έρχονται από τη Θεσσαλονίκη, όπου, όπως αποκαλύπτεται σε βίντεο ντοκουμέντο, ασθενείς με Covid-19, καθώς και με πνευμονία και πυρετό λόγω της νόσου, μεταφέρονται με φιάλες οξυγόνου μες στη βροχή.

Όπως φαίνεται στο νέο οπτικοακουστικό υλικό που δημοσιοποιήθηκε από τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ)», Μιχάλη Γιαννάκο, οι τραυματιοφορείς παραλαμβάνουν ασθενείς που αναπνέουν με δυσκολία και τους μεταφέρουν μες στη βροχή διανύοντας μια μεγάλη απόσταση, προκειμένου οι βαριά άρρωστοι αυτοί συνάνθρωποί μας να υποβληθούν σε εξετάσεις.

Δείτε ακόμα:  Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Τι λέει καλεσμένη στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του πως, «δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσει κανείς την τραγική κατάσταση που βιώνουν οι ασθενείς με κορoνοϊό».

«Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης οι ασθενείς με κορoνοϊό, με πυρετό, με πνευμονία μεταφέρονται μέσα στη βροχή για εξετάσεις σε πολύ μεγάλη απόσταση από τους τραυματιοφορείς», περιγράφει ο ίδιος.

Ο Μιχάλης Γιαννάκος σημειώνει επίσης ότι «τον περασμένο χειμώνα επισκέφθηκα μετά από καταγγελίες τον Διοικητή του Νοσοκομείου του ζήτησα να βρει λύση για αυτή τη κατάσταση αλλά τίποτα».

Δείτε ακόμα:  Ραγδαίες εξελίξεις! Έρευνες της ΕΛΑΣ στα σπίτια των εμπλεκομένων στον βιασμό της 24χρονης – Τι κατέσχεσαν

«Θέλω πραγματικά να επισημάνω την ανταπόκριση που έδειξε ο Διοικητής της Υγειονομικής περιφέρειας που παρά τις παρεμβάσεις του η διοίκηση του νοσοκομείου αδιαφορεί», καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

«Δείτε ασθενείς με κορoνοϊό να μεταφέρονται μέσα στη βροχή», καταλήγει ο Μιχάλης Γιαννάκος.

Δείτε το:

 

ieidiseis.gr