Βίντεο: Το απίστευτο τρολάρισμα του Ηλ. Μικρόπουλου! «Οι μαφιόζοι, οι υποκριτές και αυτοί που έκαναν τον «Μητσάρα» στις φωτιές»


Κάθε φορά που μιλάει ο Ηλίας Μικρόπουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο, προκαλεί πολλά ρίχτερ.


Έτσι έγινε και χθες όταν ζήτησε τον λόγο!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο κ. Μικρόπουλος ανέφερε πως όταν έγινε γνωστό το θέμα των παραπομπών για το θέμα της φωτιάς, παράταξη της αντιπολίτευσης έκανε «μάθημα» μέσα στο ΔΣ για το τι είναι τίμιο και ηθικό.

Οι μαφιόζοι είπε, όταν θέλουν να δολοφονήσουν κάποιον πάνε και προσεύχονται στην Μαντόνα, ενώ στη Ραφήνα πήγαν αγκαλιά στην κηδεία της γυναίκας ανθρώπου που εδώ μέσα τον έβριζαν και προσεύχονταν στην Παντοβασίλισσα.

Ο κ. Μικρόπουλος συνέχισε τρολάροντας τους, μιλώντας για το θέμα της φωτιάς, λέγοντας πως ο κ. Μπουρνούς είχε μπει σε ελικόπτερο και ήταν εκείνος που έδινε εντολές σε όλους και για όλα και πως κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι από την αντιπολίτευση καθόντουσαν μπροστά από τις κάμερες εκείνες τις ημέρες θυμίζοντας του τον γνωστό «Μητσάρα», ότι έλεγαν πως οι κ.κ Πιστικίδης και Παλπατζής ήταν σε διακοπές και τέλος ανέφερε πως όλα αυτά που έλεγαν και συνεχίζουν να λένε για εκείνες τις ημέρες, το κάνουν γιατί στις εκλογές ο κ. Μπουρνούς θα τους πάρει τα ιμάτια!

Δείτε το βίντεο


Διαβάστε επίσης