Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Θα μπορούσε να πάει κι άλλο η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης βρέθηκε στο Στούντιο 4 με αφορμή τη συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο στην παράσταση «Δον Κιχώτης» που περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός απάντησε στην ερώτηση για την ολοκλήρωση της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» κι όσα οδήγησαν τον Alpha σε αυτή την απόφαση.

Συγκεκριμένα ο αγαπημένος «κυρ Ηλίας», είπε στο απογευματινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ1: «Ολοκληρώνεται πρόωρα και απότομα. Είχαμε αποφασίσει να πάμε και 12η χρονιά, αλλά τελικά δεν μπορεί το κανάλι να το συνεχίσει για οικονομικούς λόγους και τελείωσε.

Για μένα είναι 11 χρόνια… Εγώ δεν θα σταματούσα, μου άρεσε πάρα πολύ. Θα μπορούσε να πάει κι άλλο, άλλαξα τρεις γυναίκες.

Καμία φορά οι συνήθειες πρέπει να κόβονται. Θα ψαχτώ για κάτι άλλο κάποια στιγμή στην τηλεόραση αλλά δεν βιάζομαι. Μου αρέσει πάρα πολύ που πλέον ξυπνάω το πρωί και έχω ώρα να μελετήσω, να γυμναστώ, ώρα να μιλήσω με τη γυναίκα μου και μετά έχω αρκετές ώρες κενό μέχρι να πάω στην πρόβα μου. Είναι απίστευτο», είπε σχετικά με τη σειρά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.