Βολές Κατσιγιάννη για τα χρήματα που δόθηκαν στη Football League: «Εμείς κάνουμε τους κομπάρσους»

Ο πρόεδρος του Αήττητου Σπάτων, Νίκος Κατσιγιάννης φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και μεταξύ άλλων μίλησε για τα λίγα χρήματα που δόθηκαν στις ομάδες της Football League.

«Εμείς κάνουμε τους κομπάρσους, πληρώνουμε για να υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Για το γεγονός ότι είναι η μοναδική ομάδα του λεκανοπεδίου στην Football League:

«Δεν είναι βαρύ φορτίο. Είμαστε μία ομάδα με πολλά χρόνια ιστορίας, αλλά για πρώτη φορά βρισκόμαστε στις μεγάλες κατηγορίες».

Για το πώς κατέληξε στον Αήττητο:

«Πριν πάω στα Σπάτα ήμουν για δύο χρόνια στα Χανιά. Λόγω φόρτου εργασίας αποφάσισα να έρθω στην Αθήνα και πλέον μένω στο Πικέρμι και έτσι ασχολήθηκα με τα Σπάτα. Έτσι πριν από τρία χρόνια ασχολήθηκα για πρώτη φορά με την ομάδα και έχουμε τρεις σερί ανόδους».

Για το πρωτάθλημα της Football League:

«Το πρωτάθλημα ξεκινάει το Σαββατοκύριακο. Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα, όσο κι αν κάποιοι γραφικοί πρώην παράγοντες προσπαθούν να το υποβαθμίσουν με διάφορες δηλώσεις, λέγοντας για ομάδες ναυάγια και μιλώντας για Μαλαισία και άλλα τέτοια. Μάλλον ήταν οι πρώτοι διδάξαντες και ξέρουν τα περί Μαλαισίας».

Για το τηλεοπτικό συμβόλαιο:

«Από τα 3,6 εκατομμύρια ευρώ, μετά τις πολλές αναβολές, πέσαμε στο 1,8, με κάθε ομάδα να παίρνει 100 με 200 χιλιάδες ευρώ. Με όλα τα υπόλοιπα αυτό θα μειωθεί κοντά στα 50 χιλιάδες ευρώ. Όπως καταλαβαίνετε είμαστε μία επαγγελματική κατηγορία, μόνο στα λόγια. Μόνο στα να πληρώνουμε εμείς είναι επαγγελματική. Άλλωστε η τοπική αγορά έχει πεθάνει, τα εισιτήρια είναι χαμηλά, όπως και οι διαφημίσεις και οι χορηγίες. Παρότι ο κόσμος αγαπά την ομάδα, δεν μπορεί να κάνει οικονομικές θυσίες. Εμείς θέλουμε να γίνει η αναδιάρθρωση, αλλά η Super League δεν θέλει, καθώς θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Πήρε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο και όσα χρήματα παίρνει παραδείγματος χάρη η Λαμία, τα παίρνει μία ολόκληρη κατηγορία. Εμείς κάνουμε τους κομπάρσους, πληρώνουμε για να υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο, για να μπορεί να παίξει η εθνική και οι μεγάλες ομάδες στις διεθνείς διοργανώσεις».

Για τους ανθρώπους της ομάδας:

«Έχουμε πολύ καλό επιτελείο. Προπονητής είναι ο Σούλης Παπαδόπουλος, άμεσος συνεργάτης του ο Γιώργος Κοκολάκης. Έχουμε τον Γιόζεφ Βάντσικ, που είναι ένας άνθρωπος με τεράστια ιστορία στο ποδόσφαιρο και τον Στέφανο Μπασινά».

footballleaguenews.gr

Διαβάστε επίσης