Βολές Λουκάτου σε ΕΠΣΑΝΑ: “Ποιο δολοπλόκο μυαλό το σκέφτηκε όλο αυτό;”

Τα βέλη του κατά της ΕΠΣΑΝΑ με αφορμή την αλλαγή ημέρας στη διεξαγωγή της αναμέτρησης Κυπέλλου μεταξύ του Θησέα και της Μαρκό έστρεψε ο Σπύρος Λουκάτος.

Ο αντιπρόεδρος της Θύελλας Ραφήνας διερωτάται αν υπάρχει κριτήριο ισονομίας για την απόφαση αυτή, σημειώνοντας πως δεν υπάρχει η παραμικρή αιχμή για τη Μαρκό και τον Παλληνιακό που επίσης ευνοείται από τη μη αλλαγή διεξαγωγής του αγώνα του, καθώς θα αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική τη Θύελλα. Παράλληλα, ο Λουκάτος ενημερώνει για την παραίτηση του από την Επιτροπή Παρατηρητών της ΕΠΣΑΝΑ, σημειώνοντας πως θα τα πει στο τέλος της χρονιάς με τον… Ναπολέοντα Μυνχάουζεν που το σκέφτηκε αυτό στα σκοτεινά υπόγεια της ΕΠΣΑΝΑ!

Στη δήλωση του ο Σπύρος Λουκάτος αναφέρει: “ΕΠΣΑΝΑ η μονόφθαλμη

Η δήλωση αυτή είναι προσωπική, αφού είστε ικανοί,

– ενώ συστηματικά την αδικείτε πλέον την ομάδα – να την τιμωρήσετε κιόλας.

Αλήθεια ποιό πεφωτισμένο μυαλό αποφάσισε να δώσει αναβάλει τον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης 13/11, 24 ώρες πριν τη διεξαγωγή του σε ορισμένο παιχνίδι, και μόνο την αναμέτρηση Θησέας – Μαρκό. Ορθά πράττει να εξυπηρετήσει μια ομάδα Γ Εθνικής, αλλά υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια:

Ότι το Σάββατο η Μαρκό αγωνίζεται με τη Θύελλα Ραφήνας !!!

Ας υποθέσουμε ότι το δεχόμουν αυτό, όμως ταυτόχρονα δεν υπάρχει αναβολή στον αγώνα της άλλης ομάδας Γ Εθνικής που είναι στον θεσμό, του Παλληνιακού έτσι ώστε να παίξει και αυτός την άλλη εβδομάδα. Όμως ο Παλληνιακός παίζει τώρα κανονικά και δεν θα δώσει μεσοβδόμαδα αγώνα την επόμενη εβδομάδα. Ως εκ θαύματος θα είναι έτσι και ο Παλληνιακός χωρίς περαιτέρω αγωνιστική επιβάρυνση όταν θα μας αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική!!!
Με λίγα λόγια το μυαλό αυτό δίνει τη δυνατότητα στη Μαρκό και στον Παλληνιακό να ξεκουραστούν εναλλάξ πριν τις αναμετρήσεις τους με τη Θύελλα.

Λες και η Θύελλα ανήκει στην ΕΠΣ ΚΟΛΟΠΕΤΕΙΝΙΤΣΑΣ !!!
Ποιο δολοπλόκο μυαλό το σκέφτηκε όλο αυτό κύριοι της ΕΠΣΑΝΑ;

Περιμένω την απάντησή σας !!!
Για τα δύο σωματεία, τη Μαρκό και τον Παλληνιακό, δεν υπάρχει η παραμικρή αιχμή, αφού είναι σωστό να θέλουν να διαφυλάξουν τα συμφέροντά τους και καλά κάνουν αφού το ίδιο θα κάναμε κι εμείς.

Η ΕΠΣΑΝΑ όμως πως το αποφάσισε;

Υπάρχει το κριτήριο της ισονομίας;
Αναμένω επίσης από την Επιτροπή Κυπέλλου – η οποία είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν γνωρίζει τι δημιουργήθηκε με την απόφαση – να πάρει θέση.
Επαναλαμβάνω ότι δεν υπάρχει καμία αιχμή για τα δύο σωματεία και μάλιστα με το ένα είμαστε αδερφικά σωματεία.
Για τον Ναπολέοντα Μυνχάουζεν που το σκέφτηκε στα σκοτεινά υπόγεια της ΕΠΣΑΝΑ, για όλα αυτά θα τα πούμε από κοντά στο τέλος της χρονιάς.

Με την παρούσα δήλωση ενημερώνω ταυτόχρονα και για την παραίτηση μου από την Επιτροπή Παρατηρητών της Ένωσης. Ευχαριστώ τα μέλη και τον πρόεδρο της, ΚΥΡΙΟ Μπερτόλη.

Τουλάχιστον σε αυτήν την επιτροπή δεν παρεισφρήσαν ποτέ… ζιζάνια!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΠΣΑΝΑ!!!

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΛΟΥΚΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ”