Βόμβα για το Δημοτικό γήπεδο Ραφήνας! Ετοιμάζουν αγωγή κατά του εργολάβου (αποκλειστικό)

Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και η υπομονή των ομάδων της Ραφήνας με το θέμα του γηπέδου έχει εξαντληθεί. “Δεν πάει άλλο” λένε και είναι έτοιμοι να βρουν το δίκιο τους στα δικαστήρια!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του irafina.gr μία από τις ομάδες της πόλης μας ετοιμάζει αγωγή κατά της κατασκευαστικής εταιρείας που έχει αναλάβει την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο Δημοτικό γήπεδο Ραφήνας.

Το έχουν προχωρήσει το θέμα, έχουν απευθυνθεί σε δικηγόρους και σύμφωνα με τα λεγόμενά τους έχουν έννομο συμφέρον και θα στραφούν κατά της εταιρείας. Η οποία είναι “θυγατρική” σε μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της Ελλάδος.

Δείτε ακόμα:  Τραγωδία στην Αρτέμιδα: Νεκρό βρέφος 17 ημερών!

Οι δύο ομάδες της πόλης αναγκάζονται μέχρι σήμερα, και ποιος ξέρεις για πόσο χρονικό διάστημα ακόμα να αγωνίζονται σε “ουδέτερα” γήπεδα και μακριά από την φυσική τους έδρα. Αυτό, έχει στοιχίσει στις ομάδες πέρα από τις βαθμολογικές απώλειες, αφού καλούνται σε κάθε παιχνίδι να πληρώνουν μεγάλα έξοδα.

Απ΄ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε στην Γ΄Εθνική τα έξοδα φθάνουν τα 1.000 ευρώ. Καταλαβαίνετε ότι τα ποσά αυτά είναι δυσβάσταχτα για τις διοικήσεις των ομάδων που ψάχνουν πόρους για να επιβιώσουν και τις περισσότερες φορές άν όχι όλες- βάζουν το χέρι στην τσέπη.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Η αποκεντρωμένη απέρριψε την προσφυγή του Συλλ. "Η Πρόοδος" για την ονομασία του Αθλητικού Κέντρου (έγγραφο)

Και χώρια την ταλαιπωρία παιδιών αλλά και γονέων -μιλάμε για τις Ακαδημίες των ομάδων- που είναι αναγκασμένοι να τρέχουν σε διάφορα γήπεδα, αριστερά και δεξιά σε ώρες ακατάλληλες, πολύ αργά το βράδυ για να προπονηθούν χάνοντας ώρες ενδεχομένως από το διάβασμα και τις άλλες υποχρεώσεις τους.

Παρότι είχαν γίνει κάποιες προσπάθειες προ μερικών εβδομάδων όπου παρουσία εκπροσώπων σωματείου ο Δήμαρχος κ. Μπουρνούς επικοινώνησε με τον εργολάβο της κατασκευαστικής εταιρείας όπου σύμφωνα με τις μαρτυρίες του υποσχέθηκε πως θα τελειώσει το έργο, εντούτοις ξεκίνησε για μερικές μέρες και το τελευταίο διάστημα σταμάτησαν!

Δείτε ακόμα:  Eιδικά θερμόμετρα υψηλής ακρίβειας & με άμεση ανταπόκριση, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας! (φωτό)

Αυτό προφανώς ήταν το… κερασάκι στην τούρτα, εξόργισε τις ομάδες και όπως σας είπαμε σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η διοίκηση της μιας ομάδας ετοιμάζει αγωγή κατά του εργολάβου.