Βράχος διέλυσε και έκανε ένα με το έδαφος αυτό το αυτοκίνητο! (φωτό & βίντεο)

Ο βράχος ισοπέδωσε το παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην Καλαμάτα. Ευτυχώς εκείνη την ώρα, η μάνα και το παιδί της, δεν ήταν κοντά…

Οι εικόνες από την Καλαμάτα προκαλούν αίσθηση και έχουν αναστατώσει μια ολόκληρη γειτονιά. Όλοι σκέφτονται τι θα μπορούσε να είχε συμβεί, σε περίπτωση που κάποιος άνθρωπος βρισκόταν μέσα στο ΙΧ. Ένας μεγάλος βράχος έπεσε στην οροφή του οχήματος και το ισοπέδωσε, όπως φαίνεται στις επόμενες εικόνες.

Η τραγωδία αποφεύχθηκε για λίγα μόνο λεπτά. Καθώς εκείνη την ώρα η ιδιοκτήτρια ετοίμαζε το παιδί της, στο σπίτι, για να βγουν.

Σοκαρισμένη παραμένει ακόμα μια οικογένεια στα Λέικα στην Καλαμάτα, όταν αντίκρισε το αυτοκίνητό της να έχει γίνει ένα με το έδαφος, καθώς καταπλακώθηκε από βράχο.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου, όταν ξαφνικά αποκολλήθηκε μεγάλο μέρος βράχου διπλανής ιδιοκτησίας από το σπίτι που ζει η οικογένεια και κατέληξε στο όχημα.

Να σημειωθεί ότι εκείνη την ώρα, η μητέρα ετοιμαζόταν με το παιδί της να αναχωρήσουν από το σπίτι. Πλέον, αυτό που ζητούν είναι να γίνει έλεγχος του σημείου, αφού φοβούνται μήπως το φαινόμενο συνεχιστεί.

Δείτε τις εικόνες του tharrosnews.gr…

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.