Βραβεύσεις και ευχές στην πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΑΟ Βουλιαγμένης

Μια ζεστή βραδιά από τις ευχές και τις βραβεύσεις αθλητών και προπονητών ήταν αυτή της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου 2017.

Η αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Βουλιαγμένης αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσει τη μεγάλη οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Βουλιαγμένης και τους φίλους του ΑΟΒ που παρέστησαν στην καθιερωμένη εκδήλωση για το ξεκίνημα του νέου έτους.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, Σπύρος Πανάς, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Δημήτρης Κιούκης, ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Παπαμιχαήλ, το μέλος του ΔΣ του Οραγανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου, Βασιλική Σφήκα.

Δείτε ακόμα:  Μακροχρόνια: Το 7.00 τους υποτιμάει

Ακόμη, παρευρέθηκαν η Ελένη Δόγκα, πρόεδρος του Φιλοθηραματικού Συλλόγου Λαυρεωτικής, εκπροσωπώντας και τον Δημοτικό Σύμβουλο και επικεφαλής παράταξης Δημοσθένη Δόγκα, ο πρόεδρος του Ομίλου «Νέοι Ορίζοντας Φιλίας», Γιώργος Δρίτσας, ο τέος σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης Δημήτρης Κακογιαννάκος και πολλοί άλλοι.

Παρόντες ήταν ακόμη ο πρόεδρος του Κυανού Αστέρα Βάρης, Δημήτρης Πάπιος και ο πρόεδρος του Άρη Βούλας, Σταύρος Πλακαντωνάκης, αποδεικνύοντας έμπρακτα τις αδελφικές σχέσεις των αθλητικών συλλόγων της περιοχής.

Η βραδιά ξεκίνησε με μουσική από τη Stacey Koulouris στο πιάνο και την Ρουμπίνη Πρωτοψάλτη στο φλάουτο.

Δείτε ακόμα:  Παρί Σεν Ζερμέν: Ένα μπράτσο για... Φίλημα!

Εν συνεχεία, βραβεύθηκαν οι διακριθέντες αθλητές και ομάδες του ΑΟΒ. Βραβείο δόθηκε και στους αθλητές του Ομίλου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης τη χρονιά που πέρασε.

Οι ομάδες του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, του βόλεϊ, του τένις και φυσικά του στίβου ανέβηκαν στο βήμα με τους προπονητές τους και ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά. Ένας αθλητής από κάθε τμήμα έλαβε μετά από κλήρωση ένα συμβολικό δώρο.

Δείτε ακόμα:  Απόφαση-έκπληξη Μιλόγεβιτς για τον Ραφηνιώτη Σβάρνα

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση πατώντας εδώ.