Βρέθηκε θετική στον κορονοϊό υπάλληλος των ΚΤΕΛ

Μία υπάλληλος, η οποία εργάζεται στα εκδοτήρια εισιτηρίων στον υπεραστικό σταθμό ΚΤΕΛ «Μακεδονία», βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Αισθάνθηκε αδιαθεσία, υποβλήθηκε σε τεστ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, το οποίο βγήκε θετικό.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Στέφανο Τσόλη, η εργαζόμενη παρουσίασε ήπια συμπτώματα, οπότε δε χρειάστηκε να νοσηλευτεί και ήδη είναι καλύτερα στην υγεία της.

Όπως είπε στο GRTimes.gr ο κ. Τσόλης, το περιστατικό εύλογα προκάλεσε την ανησυχία και στους υπόλοιπους επτά υπαλλήλους που εργάζονται στα εκδοτήρια. «Μία ακόμα υπάλληλος, η οποία έχει δύο παιδιά και γονείς σε ευπαθείς ομάδες πήγε αυτοβούλως να εξεταστεί και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Μας είπαν και από το νοσοκομείο να πάνε προληπτικά όλοι να κάνουν το τεστ», είπε και πρόσθεσε ότι στόχος της διοίκησης είναι μέχρι αύριο να εξεταστούν και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι.

Για προληπτικούς λόγους, πάντως, η διοίκηση των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης αποφάσισε οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι να μην εργαστούν μέχρις ότου υποβληθούν σε τεστ, ενώ ο χώρος των εκδοτηρίων απολυμάνθηκε, όπως άλλωστε γίνεται καθημερινά στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας που είναι σε ισχύ.

Δείτε ακόμα:  Κακοκαιρία "Ιανός": Με βάρκα οι διασώσεις στην Ε.Ο. Καρδίτσας-Λαμίας (φώτος)