«Βροχή» οι καταγγελίες για τον φροντιστή ακαδημίας ποδοσφαίρου που έστελνε γυμνές πόζες του σε αγοράκια!

Γονείς 17χρονου υποστηρίζουν ότι και ο γιος τους δέχτηκε φωτογραφίες στο κινητό του! Τις πέντε έχουν φτάσει ήδη οι καταγγελίες γονέων ότι τα παιδιά τους δέχτηκαν σεξουαλική παρενόχληση από τον νεαρό φροντιστή ακαδημίας ποδοσφαίρου στον Βόλο, ο οποίος τους έστελνε γυμνές του φωτογραφίες μέσω messenger.

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 30χρονος είχε στείλει ανάλογο περιεχόμενο σε περισσότερους από 10 ανηλίκους!

Τη νέα καταγγελία υπέβαλαν στην Αστυνομία ο πατέρας και η μητέρα ενός 17χρονου αθλητή, οι οποίοι ανέφεραν ότι ο γιος τους δέχτηκε στο κινητό του γυμνές φωτογραφίες του 30χρονου, χωρίς όμως ο αποστολέας να έχει προσπαθήσει να κάνει περαιτέρω κινήσεις.

Ο πρώτος γονιός που προχώρησε σε καταγγελία μίλησε στο Magnesiasports τονίζοντας ότι από την πρώτη στιγμή απευθύνθηκε τόσο στους υπευθύνους του συλλόγου όσο και στις Αρχές, για να διερευνηθεί η παρενόχληση σε βάρος του παιδιού του. «Το παιδί ενημέρωσε αρχικά τη μητέρα του και αυτή με τη σειρά της ενημέρωσε εμένα για να κινηθούμε άμεσα» είπε ο πατέρας του ηλικίας κάτω των 15 ετών παιδιού, ο οποίος προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στις Αρχές.

Δείτε ακόμα:  Τραγωδία: Νεκρός 52χρονος που έπεσε από ταράτσα

Προτάσεις σεξουαλικού περιεχομένου

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, ο γιος του δεχόταν επί τουλάχιστον έναν μήνα από τον πρώην φροντιστή του συλλόγου μηνύματα, το περιεχόμενο των οποίων μόνο αθώο δεν ήταν: «Του έστελνε φωτογραφίες του μέσω Instagram και δεν δίστασε μάλιστα να ζητήσει και από το παιδί ανάλογες εικόνες. Ωστόσο, ο γιος μου δεν του έστειλε κάτι ως υλικό. Αυτή η κατάσταση κράτησε περίπου έναν μήνα και μάλιστα ο φροντιστής τού έκανε και διάφορες προτάσεις σεξουαλικού περιεχομένου. Εκεί το παιδί μου φοβήθηκε, ενώ του είχε φανεί εξαρχής περίεργη η συμπεριφορά του φροντιστή».

Δείτε ακόμα:  Ανησυχητικές διαστάσεις από το παιχνίδι του «θανάτου» – Νέες μαρτυρίες

Ακολούθησε η καταγγελία στον σύλλογο και στις Αρχές, οπότε ο πατέρας διαπίστωσε με φρίκη ότι υπήρχαν κι άλλες καταγγελίες, που είχαν ήδη κάνει τα μέλη του συλλόγου να κινηθούν απολύοντας τον φροντιστή. Οι αστυνομικές Αρχές συνεχίζουν την προανάκριση, ενώ έκαναν και έρευνα στο σπίτι του φροντιστή, που εργαζόταν στο αθλητικό σωματείο ως τα τέλη του 2020. Εκεί εντοπίστηκε ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής, στον οποίον, ωστόσο, δεν βρέθηκε πορνογραφικό υλικό. Πάντως, πρόκειται να διερευνηθούν οι λογαριασμοί και τα προφίλ του 30χρονου στα social media, για να διαπιστωθεί η έκταση της δράσης του απέναντι στους ανήλικους αθλητές, ενώ εξετάζεται αν εκδήλωνε την αρρωστημένη συμπεριφορά του και εντός αποδυτηρίων.

Δείτε ακόμα:  Να χτυπήσει κοπέλα ήθελε ο άνδρας που μπούκαρε με αυτοκίνητο στο River West

Ο 30χρονος είναι άτομο γνωστό στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Ιωνίας Βόλου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, προέρχεται από ένα περιβάλλον με πολλά ενδοοικογενειακά προβλήματα, δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κοινωνικός και ζει στο πατρικό του με τη μητέρα του.

newsbreak.gr