Ξανά χρυσό μετάλλιο για τα κορίτσια του επίλεκτου τμήματος ρυθμικής-ενόργανης της Δ.Ε Γέρακα

Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018, τα κορίτσια του επίλεκτου τμήματος ρυθμικής-ενόργανης γυμναστικής της Δ.Ε. Γέρακα έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Διαγωνισμό EGO ASTRO GYM 2018 κατακτώντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το χρυσό μετάλλιο.


Με ένα πρόγραμμα που συνδύαζε στοιχεία ενόργανης, ρυθμικής και ακροβατικής γυμναστικής και με τίτλο προγράμματος «216 χρόνια φυλακισμένη» οι «Καρυάτιδες» της Δ.Ε. Γέρακα κατάφεραν να συγκεντρώσουν 90.80 βαθμούς στην κατηγορία ουράνιο τόξο.

Μέσα από αυτό το πρόγραμμα η ομάδα του Γέρακα διεκδικεί με το δικό της τρόπο την επιστροφή της 6ης Καρυάτιδας πίσω στην Ελλάδα! Έδω όπου γεννήθηκε !Έδω όπου ανήκει!

Στη συνέχεια οι αθλήτριες μας, έχοντας ήδη κατακτήσει την πρώτη θέση, συμμετείχαν και στο gala της διοργάνωσης με τις κορυφαίες ομάδες γενικής γυμναστικής για το 2018 την Κυριακή 17 Ιουνίου. Η εμφάνιση της ομάδας μας, η οποία ήταν αφιερωμένη στην αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη για τους αγώνες που είχε δώσει για την επιστροφή των μαρμάρων στη χώρα μας, συγκίνησε για ακόμα μια φορά το κοινό και τους κριτές, αποσπώντας το πιο δυνατό χειροκρότημα του «ΠΑΛΑΙ» Γαλατσίου, λαμβάνοντας την υψηλότερη βαθμολογία (97.00 βαθμούς) από τις ομάδες του ουράνιου τόξου.

Πολλά και θερμά συγχαρητήρια στους προπονητές κα Μαρία Γεροντίδου και κ. Κώστα Τόγια καθώς και στις μικρές μας αθλήτριες για το σπουδαίο τους επίτευγμα και την σκληρή δουλειά που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια της
χρονιάς.

Δήμος Παλλήνης

Διαβάστε επίσης