Ξέσπασε γνωστός μπασκετμπολίστας on air: Δεν είμαι γκέι. Η ιστορία είχε γίνει viral και με είχε αναστατώσει (video)

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας πέρασε δύσκολες στιγμές καθώς μετά από κάποιες δηλώσεις πέρυσι τον Νοέμβριο που έγιναν για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις προκάλεσαν αντιδράσεις.

Ο ίδιος βγήκε και μίλησε δημόσια για το τι συμβαίνει ενώ δήλωσε πως δεν είναι γκέι. Όλα ξεκίνησαν όταν η διεμφυλική Μέισιν Έλιζε δήλωσε πέρυσι πως είχε δεσμό με τον Ντουάιτ Χάουαρντ. Ο μπασκετμπολίστας καλεσμένος της εκπομπής της Κριστίν Λίχι ξεκαθάρισε τι συνέβη.

«Η ιστορία είχε γίνει viral και με είχε αναστατώσει, αφού δεν ήξερα καν ποιο ήταν αυτό το άτομο. Γιατί κάποιος που δεν έχεις γνωρίσει ποτέ σου, που δεν έχεις έρθει ποτέ σε επικοινωνία μαζί του να εφεύρει μία τέτοια ιστορία; Δεχόμουν μίσος από άτομα που δε γνώριζα καν. Η κατάσταση που βίωσα πέρυσι με απελευθέρωσε. Συνειδητοποίησα πώς μπορεί να αισθάνεται ο κόσμος, γκέι ή ετερόφυλοι, που φοβούνται να είναι αυτοί που είναι, φοβούνται να βγουν από το σπίτι τους, φοβούνται τι θα πει ή σκεφτεί ο κόσμος για αυτούς.

Η όλη κατάσταση μου έδωσε να καταλάβω πως πρέπει να είμαι ελεύθερος, να είμαι ο εαυτός μου. Δεν είμαι γκέι. Αλλά υπάρχουν πολλοί που είναι κι αναγκάζονται να το κρύβουν. Κάποιοι μπορεί να έχουν πνευματικά προβλήματα κι αναγκάζονται να τα κρύβουν. Υπάρχουν διάφορα προβλήματα στη ζωή καθενός κι αναγκάζονται να τα κρύβουν. Αναγκάζονται να φορούν μία μάσκα κάθε ημέρα. Κι εγώ δε θέλω να φορώ μάσκα, θέλω να είμαι εγώ»

 

altsantiri.gr