Ξέσπασε on air η Φαίη Σκορδά – Τι συνέβη; (βίντεο)

Το ξέσπασμα της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της για τις διαδικτυακές απάτες σχολίασε, το πρωί της Πρωτομαγιάς, η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στο τραπέζι της πρωινής της παρέας στην αντίστοιχη περίπτωση που έχει βιώσει η Δέσποινα Βανδή αλλά και η ίδια με διαφημιστικές εταιρίες.

“Το θέμα δεν είναι μόνο ότι χρησιμοποιούν το όνομα σου, είναι και αυτό ένα κομμάτι, για να βγάλουν κάποιοι επιτήδειοι χρήματα. Το θέμα είναι ότι αυτά μπορεί να είναι επικίνδυνα τα σκευάσματα” σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.”Δηλαδή δεν είναι απλό. Για να υπάρξει κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρξουν οι κατάλληλες έρευνες, να δοθούν οι κατάλληλες εγκρίσεις και μετά από πολλή μεγάλη διαδικασία να μπουν μέσα στα φαρμακεία”.

“Τώρα κάποιος που φτιάχνει κάτι και το στέλνει μέσω διαδικτύου, που δεν ξέρω αν τελικά το προϊόν στέλνεται, είναι πολλή μεγάλη απάτη” συμπλήρωσε, σε έντονο ύφος, η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού.

Δείτε ακόμα:  Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ο Δήμος Βερύκιος μου ασκούσε bullying όταν ήμουν στον Alpha»

“Εγώ τώρα να μπω στο whatsapp μου να δείτε, πάλι τα έστελνα, έχουμε μιλήσει και με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και συνήθως αυτοί οι λογαριασμοί είναι στο εξωτερικό. Από την άλλη δεν μπορούμε να το αφήσουμε και έτσι, τους τελευταίους μήνες υπάρχει μια έξαρση σε αυτό και προφανώς για να υπάρχει έξαρση, πουλάει”.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια του Πρωινού αναφέρθηκε σε περίπτωση που φαρμακείο στην Κύπρο χρησιμοποιεί διαφήμιση με την ίδια για προϊόν που ουδέποτε διαφήμισε!

Δείτε ακόμα:  Σοκάρει η Σούπερ Κική (του Αρναούτογλου): «Φάγαμε ξύλο εγώ και η φίλη μου, από 30 αγόρια! Μπουνιές, κλωτσιές στο στομάχι, στο στόμα»

zappit.gr