Ξέσπασε σε λυγμούς ο Αντώνης Κανάκης… Περιμένει τον γιο! Τα δάκρυα για τον πατέρα του και το τάμα για το όνομα…

Αυτός ο τύπος είναι η..ζωντανή απόδειξη γι΄ αυτούς που λένε ότι όταν θέλεις πραγματικά να κρύψεις κάτι, τα καταφέρνεις!

Ο Αντώνης Κανάκης, λοιπόν, σύμφωνα με την Real life, ετοιμάζεται να γίνει για δεύτερη φορά πατέρας και, όπως συνέβη και την πρώτη, το μαθαίνουμε λίγο πριν γεννήσει η σύντροφός του Επιστήμη, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Η συγκίνηση του παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα είναι ακόμη μεγαλύτερη καθώς, όπως λένε οι πληροφορίες, αυτή τη φορά περιμένει αγοράκι! Γι΄ αυτό και όταν έμαθε το φύλλο του μωρού ξέσπασε σε δάκρυα χαράς.

Είναι γνωστό ότι, ο Αντώνης έχασε τον πολυαγαπημένο του πατέρα του Γιάννη τον Μάρτιο του 2015 στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία κι έτσι τώρα, η χαρά του είναι διπλή αφού θα δώσει στον μπέμπη το όνομά του, τάμα που είχε κάνει όταν τον έχασε. Υπενθυμίζεται ότι ο Κανάκης έχει γράψει και βιβλίο για τον πατέρα του με τίτλο «Μπαμπά… (μια κανονική μέρα)», γεγονός που αποδεικνύει την αγάπη που του είχε και το πόσο τον γονάτισε ο θάνατός του.

Ο ερχομός της κόρης του περίπου ενάμιση χρόνο αργότερα και πιο συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2016 ήταν εκείνος που τον κράτησε όρθιο και τώρα, ο ερχομός του γιου θεωρείται σίγουρο πως θα τον απογειώσει. Όσοι τον γνωρίζουν λένε πως είναι υπόδειγμα οικογενειάρχη κι ένας πολύ καλός και τρυφερός πατέρας.

patkiout.gr