Ξυλοδαρμός Τζήλου: Κίνδυνος υποβιβασμού της ΠΑΕ του εμπλεκόμενου αντιπροέδρου

Ένα ακόμα βήμα κάνουν οι Αρχές, όσον αφορά στον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου

Διατάχθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου, δύο εκ των φυσικών αυτουργών αλλά κι ενός ηθικού αυτουργού, ενώ η ΠΑΕ της Super League, ο αντιπρόεδρος της οποίας φέρεται να συνδέεται με το συμβάν, κινδυνεύει -σύμφωνα με τον ΠΚ της ΕΠΟ- με υποβιβασμό.

Από το περιεχόμενο των συνομιλιών, δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν εξελίξεις που ενδεχομένως να σηματοδοτήσουν και την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Το κυριότερο όμως, είναι ότι εφόσον για τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ (και συνεπώς μέλος του διοικητικού συμβουλίου της) για τον οποίο προφανώς υπάρχουν ενδείξεις εμπλοκής στον ξυλοδαρμό από τη στιγμή που έχει μπει στο στόχαστρο, διαπιστωθεί η συμμετοχή του με τη μορφή του ηθικού (ή και φυσικού) αυτουργού του ξυλοδαρμού, τότε το γήπεδο «τελειώνει» γι’ αυτόν. Η δε ΠΑΕ, με την οποία εμπλέκεται, ως υπαίτια, θα βρεθεί κατάφατσα με τον κίνδυνο του υποβιβασμού, ακόμη και αν το επεισόδιο έχει λάβει χώρα εκτός γηπέδου, όπως συνέβη με τον διεθνή ρέφερι.

Ο Θανάσης Τζήλος αναρρώνει και σύμφωνα με πληροφορίες επισκέφθηκε την Τετάρτη (9/1) τα γραφεία της ΕΠΟ κι ενημέρωσε τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Βαγγέλη Γραμμένο για την πορεία αποκατάστασης της υγείας του.

ethnos.gr

Διαβάστε επίσης