Yoko Sushi Bento: Το νέο στέκι που κλέβει τις… «γευστικές» εντυπώσεις

Μια ξεχωριστή θέση στα νεοφώτιστα μαγαζιά της Αθήνας έχει κερδίσει ήδη το Yoko Sushi Bento που βρίσκεται στην οδό Αρριανού 20 στο Παγκράτι.

Ο ιδιοκτήτης του, Κυριάκος Στυλιανού έχοντας εμπειρία χρόνων στον συγκεκριμένο τομέα εστίασης υποδέχτηκε το κοινό στις 19 Ιουλίου για μια σύντομη πρώτη γνωριμία (έκλεισε για τις καλοκαιρινές διακοπές στο δεύτερο μισό του Αυγούστου) και επέστρεψε δυναμικά στις 2 Σεπτεμβρίου για να εδραιωθεί στους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας.

Στο μενού μπορεί να βρει κανείς γευστικά, ποιοτικά αλλά και προσιτά πιάτα σούσι που επιμελούνται οι δύο σεφ Γιάννης Αμπελιώτης και Γιώργος Ανδρουτσόπουλος, αλλά και πιάτα ημέρας, πιάτα με ψάρι και πολλά αλλά. Βεβαίως δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το μενού τα λαχταριστά επιδόρπια για τους λάτρεις των γλυκών και όχι μόνο.

Άλλωστε για την κουζίνα του μαγαζιού έχει πει τα καλύτερα λόγια τόσο στα social media αλλά έδειξε την προτίμηση του και έμπρακτα ο διάσημος σεφ Βασίλης Καλλίδης επιλέγοντας να γιορτάσει τα γενέθλια του μαζί με καλούς του φίλους στο Yoko Sushi Bento.

Λίγα λόγια για τους σεφ..

Γιάννης Αμπελιώτης: Έχει εργαστεί στην Ελούντα στο εστιατόριο Blue Lagoon, στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Πεντελικόν», σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Πάρου το «Αροδο» κατά την θερινή σεζόν και σε άλλα sushi bars ,καθώς έχει παρακολουθήσει σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν στο Κόστα Ναβαρίνο και στο Sani Resort.

Γιώργος Ανδρουτσόπουλος: Έχει εργαστεί στο παρελθόν ως υπεύθυνος επιμέλειας των μενού και οργάνωσης γνωστών εστιατορίων των ξενοδοχείων (κατηγορίας πέντε αστέρων) Χίλτον και το Πόρτο Καρράς , καθώς και στα ιαπωνικής κουζίνας εστιατόρια NUI και ΤΟΜΟΕ στην περιοχή της Κηφισιάς. Παράλληλα, έχει επιμεληθεί και παραδώσει σεμινάρια στο ξενοδοχείο Divani Apollon.

Διαβάστε επίσης