Υποδεχόμαστε τον Ιούλιο με νέα βιβλία!

Υποδεχόμαστε τον Ιούλιου με πέντε νέες κυκλοφορίες!

Δείτε αναλυτικά:

Μεταφρασμένη Λογοτεχνία

Χαμένοι στη Νάπολη
Heddi Goodrich

Ένα μυθιστόρημα με πρωταγωνιστές δύο νέους που στέκονται απέναντι στον κόσμο, έτοιμοι να ανοιχτούν σε κάθε εμπειρία, να απολαύσουν κάθε χαρά, να εκτεθούν σε κάθε πληγή.
Μια νοσταλγική ιστορία αγάπης με άρωμα Ιταλίας που εκτυλίσσεται στα στενά της εμβληματικής Ισπανικής συνοικίας της Νάπολης.

Μετάφραση: Δήμητρα Δότση

Βρείτε περισσότερα

Αστυνομικό, Θρίλερ

 

Χίλιοι διάβολοι
Frank Goldammer

Μετά Το Τέρας, η δεύτερη περιπέτεια του επιθεωρητή Μαξ Χέλερ μας ταξιδεύει στην κατεχόμενη Δρέσδη κατά τη διάρκεια ενός παγερού μεταπολεμικού χειμώνα. Εν μέσω πείνας και επιδημιών, ο Μαξ Χέλερ καλείται να εξιχνιάσει τη δολοφονία δύο αξιωματικών του Κόκκινου Στρατού και βρίσκεται στη δίνη μιας επικίνδυνης σύγκρουσης συμφερόντων.

Δείτε ακόμα:  "Χριστουγεννιάτικοι Μπελάδες" στην παιδική σκηνή του Θεάτρου Πρόβα

Μετάφραση: Γιώτα Λαγουδάκου

Βρείτε περισσότερα

Λάμψη στο σκοτάδι
επιμ. Hans- Åke Lilja

Έχοντας στο δυναμικό του ένα ανατριχιαστικό διήγημα του Stephen King που δεν έχει συμπεριληφθεί σε καμία προηγούμενη συλλογή έργων του, το Λάμψη στο σκοτάδι είναι μια αλησμόνητη ανθολογία τρόμου με την υπογραφή μερικών από τους γνωστότερους και πιο ταλαντούχους συγγραφείς του είδους, όπως, μεταξύ άλλων, οι Κλάιβ Μπάρκερ, Γιον Αϊβίντε Λίντκβιστ και Έντγκαρ Άλαν Πόε.

Μετάφραση: Έφη Τσιρώνη

Βρείτε περισσότερα

Hobby, Δραστηριότητες

Minecraft – Οδηγός για νέους χρήστες

Αυτό το βιβλίο είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε την περιπλάνησή σας στην έκδοση Bedrock του Minecraft. Θα σας βοηθήσει να επιβιώσετε στον επικίνδυνο Επάνω Κόσμο, να εξορύσσετε υλικά, να βρίσκετε τροφή, να κατασκευάζετε εργαλεία, να χτίσετε το καταφύγιό σας και να φτιάξετε προστατευτικό θώρακα. Επίσης, ειδικά πλαίσια δίνουν συμβουλές για τα ζώα, τα τέρατα και τα περιβάλλοντα που θα συναντήσετε.

Δείτε ακόμα:  "Φίλα Με Τώρα": Όταν ο Άγγελος Ανδρεάτος συναντά τον Αντώνη Πρέκα!

Μετάφραση: Κώστας Καρανικολός

Βρείτε περισσότερα

Εκδόσεις Κεστός

Π.Η.Δ.Α.
Προπόνηση Ηδονικών Διεγερτικών Ασκήσεων
Joe Dicks

Ένα ευφάνταστο χιουμοριστικό βιβλίο με 60 «ασκήσεις» ενήλικου περιεχομένου γραμμένο από τον μετρ των άτακτων προπονήσεων Joe Dicks, ιδανικό για δώρο σε φίλους με χιούμορ ή για να εμπλουτίσετε τις δικές σας «προπονήσεις».

Μετάφραση: Κώστας Κρύος

Βρείτε περισσότερα

Καλές αναγνώσεις!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Η ομάδα των εκδόσεων Κλειδάριθμος

Τα νέα μας

Πήρατε μέρος στα Βραβεία Βιβλίου Public; Δείτε όλες τις υποψηφιότητες των εκδόσεών μας εδώ και ψηφίστε τα αγαπημένα σας βιβλία για τη χρονιά που πέρασε.

Δείτε ακόμα:  Στιγμές του Δεκεμβρίου που δεν πρέπει να χάσετε. Για βιβλιόφιλους!

Μη ξεχνάτε: Η πρώτη φάση ολοκληρώνεται αύριο, 2 Iουλίου, και μπορείτε να ψηφίσετε μία φορά, έναν τίτλο ανά κατηγορία.

Για άλλη μια χρονιά σας περιμένουμε στο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης! Στο περίπτερο Νο 37, μπορείτε να βρείτε όλους τους νέους αλλά και αγαπημένους τίτλους μας, να συνομιλήσετε με συγγραφείς μας και να προμηθευτείτε υπογεγραμμένα αντίτυπα των βιβλίων τους. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των υπογραφών εδώ.