Υποστήριξη και συμμετοχή του Ρ.Ο Μαραθώνα –Νέας Μάκρης στην Ομιλία του Δ. Σούρα στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου

Το Σάββατο 19/11/2022 ο Δήμος Μαραθώνα πραγματοποίησε στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου μία ενδιαφέρουσα και επίκαιρη ομιλία με θέμα τη Βία σε όλες τις μορφές και καλεσμένο τον διακεκριμένο ψυχίατρο/ψυχοθεραπευτή και διευθυντή της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Μετροπόλιταν» κ. Δημήτρη Σούρα. Ο Ρ.Ο Μαραθώνας –Νέα Μάκρη υποστήριξε και συμμετείχε σε αυτήν την εκδήλωση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Συνεδριακή αίθουσα του Μουσείου η οποία έχει ανακαινισθεί εξολοκλήρου από τον Ρ.Ο Μαραθώνας –Νέα Μάκρη το 2019.Παρέστησαν Ροταριανοί αξιωματούχοι της 2475 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ.

Η π.Διοικητής Μάρη Δεληβοριά, ο π. Διοικητής και μέλος του Ομίλου Γιώργος Μαύρος, η β. Διοικητής Έλενα Νικολοπούλου και ο σύζυγος της. Χαιρέτισε την εκδήλωση ο Δήμαρχος Μαραθώνα κ. Στέργιος Τσίρκας και σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης, ο Βουλευτής Σύριζα Ανατολικής Αττικής κ. Πάνος Σκουρολιάκος, ο Αντιδήμαρχος Μαραθώνα κ. Ευάγγελος Κυπαρίσσης και η Γραμματέας του Ρ.Ο Μαραθώνας –Νέα Μάκρη Αθηνά Ρούση.

Την εκδήλωση κάλυψε και το τηλεοπτικό κανάλι του Alpha. Ο κ.Σούρας με τον γνωστό του διαδραστικό τρόπο, απευθύνθηκε στο ακροατήριο πολλές φορές χωρίς μικρόφωνο και χρησιμοποιώντας παραδείγματα από την σύγχρονη ειδησεογραφία έδωσε τον ορισμό της βίας και ανέλυσε τις ψυχοπαθητικές ( αντικοινωνικές) διαταραχές προσωπικότητας.

Οι γνώσεις, οι πρακτικές συμβουλές και η διαδραστικότητα κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων ως το τέλος της εκδήλωσης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.