Υπόθεση Σεμέδο: Τα «γυρνάει» τώρα ο Καλλιάνος μετά τον σάλο – «Δεν αναφερόμουν σε συγκεκριμένα πρόσωπα»

Τα γυρνάει πλέον τα όσα είπε σε αναάρτησή του για την υπόθεση Σεμέδο, ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος, σχετικά με τη 17χρονη που κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τον ποδοσφαιριστή, η οποία προκάλεσε την οργή του συνηγόρου της, Αλέξη Κούγια.

Σε νεότερη ανάρτησή του στο Facebook (καθώς η προηγούμενη έχει σβηστεί πλέον), ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει ότι η υπόθεση Σεμέδο έλαβε μεγάλη δημοσιότητα και μόνο η Δικαιοσύνη θα κρίνει την ενοχή ή αθωότητα του κατηγορουμένου.

Ο ίδιος σημειώνει πως με την προσωπική του άποψη –ότι είναι ηθικά απαράδεκτο ορισμένα πρόσωπα να εκμεταλλεύονται το εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα του εγκλήματος του βιασμού– δεν αναφερόταν σε καμία περίπτωση στα συγκεκριμένα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση Σεμέδο.

«Δεν αναφέρομαι σε αυτά, ούτε υπονοώ τίποτε για οποιοδήποτε από αυτά, είτε πρόκειται για τον κατηγορηθέντα είτε πρόκειται για τη μηνύτρια ή για άλλο πρόσωπο», γράφει ο κ. Καλλιάνος στο Facebook.

Tέλος, ο βουλευτής της ΝΔ υπογραμμίζει αφενός ότι τα θύματα πράξεων βιασμού πρέπει να προστατεύονται, αλλά και ότι οι πολίτες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, γνωρίζοντας ότι η Πολιτεία μπορεί «να διακρίνει τους ενόχους από τους αθώους».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.