Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Το 80% των μαλλιών μου τα έχω χάσει»

“Είχα πρόβλημα από πιτσιρίκι, είμαι της γενιάς του Τσέρνομπιλ”, εξομολογείται η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για το πρόβλημα με την υγεία της. «Αυτά τα μαλλιά που βλέπετε είναι του Γιώργου», είπε η Ζενεβιέβ με αυθορμητισμό και εξήγησε: «Το 80% των μαλλιών μου το έχω χάσει. Αφαίρεσα τον θυρεοειδή μου. Είχα πρόβλημα από πιτσιρίκι, είμαι της γενιάς του Τσέρνομπιλ. Ήξερα ότι θεωρητικά κάποια στιγμή θα χρειαστεί να τον αφαιρέσω».

«Πριν ξεκινήσει η πανδημία, οι όζοι που είχα ήταν και πολλοί και ο ένας είχε φτάσει σε μέγεθος μπαλάκι του γκολφ. Από την αφαίρεση και μετά, ακόμα υπάρχει μια τεράστια ταλαιπωρία. Ο γιατρός μου είχε πει ότι όταν τον αφαιρέσεις θα αλλάξει το 70% της ζωής σου. Αλλάζουν τα πάντα», εξομολογείται η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Δείτε ακόμα:  Full in love ο Πάνος Καμμένος - Η ανάρτηση για την εορτάζουσα σύζυγό του (φωτό)

«Εγώ αυτό που έπαθα είναι ότι έχασα τα μαλλιά μου. Είναι από το αποτέλεσμα της αφαίρεσης, μέχρι ο οργανισμός μου να πάρει τα φάρμακα. Μου τα φτιάχνει ο Γιώργος τώρα.

Το άλλο που με ταλαιπωρεί είναι ότι έχω γίνει αλλεργική σε πάρα πολλά πράγματα. Σκέψου τώρα να γυρίζεις, να εργάζεσαι με πανδημία και να ξέρεις ότι το ανοσοποιητικό σου σύστημα είναι το χειρότερο», καταλήγει η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

zappit.gr