Ζέτα Δούκα: Το σημαντικό μήνυμα για τις εκλογές που μας έδωσε η ηθοποιός!

Σημαντική μέρα η σημερινή, αφού διεξάχθηκαν οι βουλευτικές εκλογές! Οι Έλληνες πολίτες ξεχύθηκαν στις κάλπες για να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα και να ψηφίσουν τη νέα κυβέρνηση της χώρας μας.

Η Ζέτα Δούκα βρέθηκε από νωρίς το πρωί στο εκλογικό της τμήμα και ψήφισε έχοντας μαζί της στο παραβάν την κορούλα της, Θάλεια.

Η γνωστή ηθοποιός με μία μακροσκελής ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως σε νεαρή ηλικία απείχε από τις εκλογές, ωστόσο πλέον γνωρίζει πως η αποχή δεν είναι λύση.

Δείτε ακόμα:  8 Λέξεις: Συγκλονιστικές εξελίξεις λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε

Διάβασε την ανάρτηση:

«Το ομολογώ, για πολλά χρόνια δεν ψήφιζα! Θεωρούσα χάσιμο χρόνου τις στιγμές πίσω από το παραβάν, την στιγμή που και η – φοιτητική και νεανική- παρέα μου, απαξίωνε όλο το πολιτικό και κοινωνικό σύστημα! Άλλοι αποφασίζουν για μας, αυτό πιστεύαμε! Σιχαινόμουν τους ξύλινους κι επιτήδειους λόγους και την κάθε είδους προπαγάνδα, όπως διαμορφώνεται εξάλλου από τα πανεπιστήμια, την οποία απέφευγα μετά βδελυγμίας! Χρόνια μετά, ακόμα τους σιχαίνομαι, ακόμα αηδιάζω κι αγωνιώ να βρω κάποιον να καταλάβω ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για την χώρα μου. Δεν μπορώ να πω ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα αλλά είναι σίγουρα ΛΑΘΟΣ να μην ψηφίζεις! Είναι λάθος να στερείς από τον εαυτό σου το δικαίωμα να εκφράζει την άποψη του. Όσο μικρή κι αν είναι, έχει δύναμη! Κι ελπίδα… Ελπίδα για ένα μέλλον, για το οποίο θα είμαστε περήφανοι ως Έλληνες, ένα μέλλον που θα προσφέρουμε με χαρά στα παιδιά μας! Ας ελπίσουμε να είμαστε προς αυτή την κατεύθυνση».

Δείτε ακόμα:  Ομερτά στο Πάπιγκο! «Άφαντοι» οι καλεσμένοι από τον χλιδάτο γάμο του εφοπλιστή Λαιμού! Ούτε μια φωτογραφία τους στη δημοσιότητα. Δεν πήγε ο Κυριάκος;

Με την Θάλεια στο παραβάν

tlife.gr