«Ζήνα» και «Ηρακλής»: Τους θυμάστε; Δείτε πως είναι σήμερα

Όσο περνάνε τα χρόνια, όλα και λιγότερα έχουμε να μας θυμίζουν τα έτη εκείνα τα οποία λιώναμε μπροστά στην οθόνη ή τα σίριαλ με τα οποία μεγαλώσαμε. Όσο να είναι η τηλεόραση έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια, ωστόσο όλο και κάποιο κανάλι θα έχει ακούσει τις κρυφές μας επιθυμίες και θα βάλει κάποιο παλιό σίριαλ.

Στη δεκαετία του 90 υπήρχαν δύο σειρές που παρά το γεγονός ότι δεν παρουσίαζαν κάποια ποιότητα ή είχαν κάποια ιστορική και μυθολογική ακρίβεια, έκαναν όλο τον κόσμο να τις παρακολουθεί. Ο λόγος για τη «Ζήνα» και τον «Ηρακλή».

Και αν για τον Ηρακλή λίγο-πολύ γνωρίζαμε ποιος είναι, η «Ζήνα» ήρθε από το πουθενά για να σκλαβώσει το κοινό χωρίς κανείς να γνωρίζει από πού έρχεται και αν πρόκειται για αληθινή φιγούρα του παρελθόντος. Η ιστορία της πάντως ξεκίνησε ως… κακιά στο σίριαλ του «Ηρακλή», ωστόσο έκανε τόσο γκελ στον κόσμο που οι σκηνοθέτες την μετέτρεψαν σε σύμμαχό του και στη συνέχεια της έδωσαν και δικιά της σειρά.

Ο Κέβιν Σόρμπο και η Λούσι Λόουλες έδιναν άλλη αξία στα μεσημέρια μας και θα τους έχουμε για πάντα στην καρδιά μας, παρά το γεγονός ότι δεν τους πολυείδαμε ποτέ ξανά σε ταινία ή σειρά που να έκανε τόσο μεγάλο γκελ στον κόσμο.

Δείτε πως είναι σήμερα:

ratpack.gr