Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για Σαββατοκύριακο 14 & 15 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Προσπαθείστε να παραμείνετε ήρεμοι από τις πιέσεις στην εργασία σας και κρατήστε χαμηλούς τους τόνους. Τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσουν αφού θα έχετε αναπάντεχα έξοδα. Ο σύντροφός σας θα αρχίσει να γίνεται πιεστικός.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα προσπαθήσετε να οργανωθείτε επαγγελματικά, αλλά οι καθυστερήσεις θα σας εκνευρίσουν. Θα δαπανήσετε χρήματα για να εντυπωσιάσετε κοντινό σας πρόσωπο. Μια επανασύνδεση αν σας ενδιαφέρει είναι στο προσκήνιο, αλλά μην βιαστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα σας μπερδέψει, αλλά τελικά θα αλλάξετε το σκηνικό. Θα προσπαθήσετε να βοηθήσετε οικονομικά αγαπημένο σας πρόσωπο. Τα αισθηματικά σας θα αρχίσουν να ισορροπούν, αλλά θα πρέπει να γίνετε περισσότερο αποφασιστικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κούραση στην εργασία σας θα σας φέρει εκνευρισμούς και άστοχες κινήσεις. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να βελτιώνονται μετά από τις τελευταίες σας αλλαγές. Η αισθηματική σας ζωή θα είναι σχετικά ήρεμοι, αλλά αφιερώστε περισσότερο χρόνο.

ΛΕΩΝ
Θα προσπαθήστε να βάλετε μια σειρά στα επαγγελματικά σας και θα ασκήσετε πιέσεις για να πετύχετε τους στόχους σας. Προσπαθήστε να μειώσετε τα περιττά σας έξοδα και να οργανωθείτε. Ο σύντροφός σας θα προσπαθήσει να σας πλησιάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα προσφύγετε σε μικρές ανάπαυλες από την εργασία σας γιατί η κούραση σας είναι ορατή. Θα σας απασχολήσουν οικονομικές υποχρεώσεις, αλλά δεν θα βρείτε άμεσες εναλλακτικές. Ο σύντροφός σας θα σας εκφράσει τα παράπονά του.

ΖΥΓΟΣ
Οι εντάσεις στην εργασία σας θα σας δημιουργήσουν περισσότερο άγχος. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν από μια συμφέρουσα οικονομική συμφωνία. Η αισθηματική σας ζωή θα σας απασχολήσει, αλλά θα θέσετε άλλες προτεραιότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αλλαγές στην εργασία σας θα σας βάλουν σε σκέψεις και προβληματισμούς. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια σειρά, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Μια νέα γνωριμία θα σας ανακουφίσει, αλλά είναι νωρίς για πρωτοβουλίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ίσως να χρειαστεί να πραγματοποιήσετε ένα σύντομο επαγγελματικό ταξίδι, αλλά δεν θα είναι ευχάριστο. Τα οικονομικά σας θα κινηθούν ανοδικά, αλλά προσοχή. Θα αποφασίσετε να προχωρήσετε την αισθηματική σας ζωή σε νέα κεφάλαια.

ΑΙΓΟΚΑΙΡΩ
Οικογενειακά θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο και θα πάρετε σκληρές αποφάσεις. Τα οικονομικά σας θα σας δυσκολέψουν και θα πρέπει να αλλάξετε τα σχέδιά σας. Ο σύντροφός σας θα είναι αρνητικός να σας στηρίξει στις αποφάσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα δώσει λύση σε βασικές σας ανασφάλειες για το μέλλον. Θα δαπανήσετε χρήματα για να εξοπλίσετε το χώρο κατοικίας σας. Η αισθηματική σας ζωή θα σας προβληματίσει, αλλά δεν θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές.

ΙΧΘΕΙΣ
Η ηρεμία στην εργασία σας θα επανέλθει και κάποιες ειδήσεις θα σας αλλάξουν τον προσανατολισμό σας. Τα οικονομικά σας θα παραμείνουν σταθερά. Ένα φιλικό σας πρόσωπο θα εκφράσει τα συναισθήματά του και θα σας μπερδέψει.

Πηγή: astrologio.gr