Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για Σαββατοκύριακο 21 & 22 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Μικρές καθυστερήσεις στην εργασία σας θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε τη στάση σας με τους συνεργάτες και προϊσταμένους σας. Τα οικονομικά σας θα ενισχυθούν με νέες πηγές εσόδων. Ο σύντροφός σας θα αλλάξει τη στάση του.

ΤΑΥΡΟΣ
Αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον θα σας βάλει σε σκέψεις και ανησυχίες. Τα οικονομικά σας θα είναι στάσιμα, αλλά χρειάζονται προσοχή. Η αισθηματική σας ζωή σας κρύβει εντάσεις και ανατροπές. Να είστε προσεκτικοί στις αντιδράσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η επαγγελματική σας ηρεμία θα αποκατασταθεί και μπαίνετε σε μια περίοδο αλλαγών. Τα οικονομικά σας, αν και στάσιμα, θα σας δώσουν νέες προοπτικές. Ο σύντροφός σας θα είναι νευρικός, αλλά θα προσπαθήσετε να κρατήσετε ήρεμη στάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα προσπαθήσετε να αλλάξετε πολλά πράγματα στην εργασία σας και να διευρύνετε τις δραστηριότητές σας. Απρόσμενα έξοδα θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Η αισθηματική σας ζωή θα είναι στάσιμη και θα σας προβληματίσει.

ΛΕΩΝ
Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν, αλλά θα χρειαστεί υπομονή. Θα εκφράσετε τα παράπονα στο σύντροφό σας για τη σχέση σας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η στασιμότητα στην εργασία σας θα σας αναγκάσει να πάρετε δραστικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σας θα ενισχυθούν από απρόσμενα έσοδα. Η αισθηματική σας θα χρειαστεί προσοχή και θα πρέπει να γίνετε πιο δημιουργικοί.

ΖΥΓΟΣ
Μικρές διαφοροποιήσεις στην στάση σας θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά. Νέες οικονομικές υποχρεώσεις θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε τον προγραμματισμό σας. Η αισθηματική σας ζωή θα είναι ήρεμη, αλλά όχι στάσιμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μικρή βελτίωση των επαγγελματικών σας θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στην υλοποίηση προσωπικών σας σχεδίων. Μικρά προβλήματα με έγγραφα και γραφειοκρατικές καθυστερήσεις, θα ξεπεραστούν και θα βοηθηθείτε οικονομικά. Μην αμελείτε όμως την αισθηματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα προσπαθήσετε να αναδιοργανώσετε την επαγγελματική σας πορεία. Η στάση σας αυτή θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε οικονομικά και να έχετε μόνιμα αποτελέσματα. Ο σύντροφός σας θα είναι πιεστικός και νευρικός για τη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτική στην εργασία σας και να αποφύγετε εντάσεις με συναδέλφους σας. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά. Η σχέση σας θα δοκιμάσει μικρές εντάσεις και οι διαφωνίες θα είναι έντονες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα δεχθείτε μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις σας. Μικές πηγές εσόδων θα σας ανακουφίσουν προσωρινά. Ο σύντροφος σας θα είναι προβληματισμένος και θα ζητήσει περισσότερο χώρο.

ΙΧΘΕΙΣ
Μικρές αναστατώσεις στην εργασία σας θα σας βάλουν σε σκέψεις. Θα πρέπει να βάλλετε τα οικονομικά σας σε μια σειρά για να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα. Η αισθηματική σας ζωή θα σας προβληματίσει.

Πηγή: astrologio.gr