Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για Σαββατοκύριακο 28 & 29 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Οι πιέσεις στην εργασία σας θα σας αναγκάσουν να κρατήσετε μια παθητική στάση, εν αναμονή εξελίξεων. Τα οικονομικά σας θα χρειαστούν προσοχή για αποφυγή δυσκολιών. Η αισθηματική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα, αλλά δεν θα πραγματοποιήσετε αλλαγές.
ΤΑΥΡΟΣ
Θα αποφασίσετε να είστε περισσότερο υπεύθυνοι στην εργασία σας και θα αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις. Σταθερά θα είναι τα οικονομικά σας, χωρίς όμως να σας απασχολήσουν. Ο σύντροφός σας θα είναι απαιτητικός απέναντί σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αποφύγετε τις επαγγελματικές αλλαγές και συμφωνίες αυτές τις ημέρες. Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις αυτής της περιόδου θα σας προσθέσουν νευρικότητα και εκνευρισμό. Θα αποφασίσετε να ανανεώσετε την αισθηματική σας ζωή, αλλά θα πρέπει να είστε υπομονετικοί.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ηρεμία θα επανέλθει στο εργασιακό σας περιβάλλον, αλλά δεν θα πρέπει να παραβλέψετε το πρόσφατο παρελθόν. Τα οικονομικά σας θα ακολουθήσουν μια ανοδική πορεία. Ο σύντροφός σας θα είναι αρκετά εκδηλωτικός προς εσάς και τη σχέση σας.
ΛΕΩΝ
Οι επαγγελματικές ευκαιρίες που περιμένατε τελικά θα φτάσουν αυτές τις ημέρες. Μια καλή επαγγελματική συμφωνία θα σας βελτιώσει τα οικονομικά σας. Θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε την σχέση σας, αλλά δεν θα έχετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η επαγγελματική σας στασιμότητα θα σας φέρει σε κινήσεις πανικού και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσουν και θα ζητήσετε βοήθεια. Ο σύντροφός σας θα είναι αδιάφορος για τη σχέση σας και θα προβληματιστείτε.
ΖΥΓΟΣ
Μικρές εντάσεις στην εργασία σας θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τους συναδέλφους σας. Οι υποχρεώσεις της περιόδους αυτής θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε τα σχέδιά σας. Η αισθηματική σας ζωή θα έχει μικρές εντάσεις, αλλά χωρίς αρνητικές συνέπειες.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα καταφέρετε να βάλετε σε μια σειρά τα επαγγελματικά σας και λύσετε διαφορές με συνεργάτες σας. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά, αλλά με μια ανοδική τάση. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα σας πλησιάσει, αλλά δεν θα σας πείσει.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η επαγγελματική σας ανασφάλεια τελικά θα σας βγει σε καλό, αλλά θα καταφέρετε να μονιμοποιήσετε τη θέση σας. Η οικονομική σας στασιμότητα θα σας απασχολήσει. Ο σύντροφός σας θα είναι περισσότερο πιεστικός για την κατάληξη της σχέσης σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Θα προσπαθήσετε να αλλάξετε τις συνθήκες εργασίας σας και να λύσετε δύσκολες καταστάσεις. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αλλά περικοπές και αλλαγές. Η αισθηματική σας ζωή θα σταθεροποιηθεί και θα ανοιχθούν νέες προοπτικές.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν είναι καλή περίοδος για αλλαγές και πρέπει να συγκεντρωθείτε σε αυτά που έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσουν, αλλά δεν θα μπορέσετε να κάνετε πολλά. Ο σύντροφός σας θα φέρει στην επιφάνεια παλαιά προβλήματα.
ΙΧΘΕΙΣ
Η ρουτίνα στην εργασία σας θα σας φέρει αρνητική αποδοτικότητα και εντάσεις με συναδέλφους σας. Παλαιές υποχρεώσεις θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Θα σας προβληματίσει η πορεία της αισθηματικής σας ζωής και θα πλησιάσετε αγαπημένο σας πρόσωπο.

Πηγή: astrologio.gr