Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Δευτέρα 16 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Εντάσεις θα υπάρχουν με συναδέλφους σας στην εργασία σας και δε θα έχετε τη διάθεση να διορθώσετε την κατάσταση. Τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσουν αφού θα υπάρξουν αναπάντεχα έξοδα. Ο σύντροφός σας θα είναι αρνητικός απέναντί σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σταθερότητα θα επανέλθει στην εργασία σας, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Οικονομικά ζητήματα θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε αυτήν την περίοδο. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα σας πλησιάσει και θα πρέπει να εξετάσετε τις προθέσεις του.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μικρές στιγμές ανάπαυλας θα σας ανεβάσουν τη διάθεση στην εργασία σας. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα και βάλτε μια σειρά στην οικονομική σας διαχείριση. Ο σύντροφός σας θα προσπαθήσει να σας εκφράσει τα συναισθήματά του, αλλά θα είστε επιφυλακτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ηρεμία στην εργασία σας θα επανέλθει και είναι καλή η περίοδος να πάρετε τις αποφάσεις σας. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε άμεσες υποχρεώσεις. Ο σύντροφός σας θα είναι απόμακρος χωρίς ουσιαστική αιτία.

ΛΕΩΝ
Οι επαγγελματικές αλλαγές που περιμένατε θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Τα οικονομικά σας θα ενισχυθούν αναπάντεχα και θα δαπανήσετε χρήματα για προσωπικές σας υποχρεώσεις. Ο σύντροφός σας θα σας πιέσει για τη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι συνθήκες στην εργασία σας θα σας φέρουν στα όριά σας και θα αναζητήσετε άμεσες λύσεις. Τα οικονομικά σας θα κινηθούν στα ίδια επίπεδα και αυτό θα σας φέρει εντάσεις. Ο σύντροφός σας θα προσπαθήσει να σας βοηθήσει, αλλά δεν θα δεχθείτε την προσφορά του.

ΖΥΓΟΣ
Η επαγγελματική σας κατάσταση θα παραμείνει στάσιμη και δεν θα καταφέρετε να επιτύχετε τους στόχους που επιθυμείτε. Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν, αλλά χρειάζεται υπομονή. Η αισθηματική σας ζωή θα είναι ήρεμη, χωρίς εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι αυξομειώσεις στην εργασία σας θα σας προβληματίσουν, αλλά θα είναι παροδικές. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν, αλλά θα πρέπει να έχετε υπομονή και σύνεση. Μια νέα γνωριμία θα σας αναστατώσει και θα πρέπει να αποφασίσετε τελικά τα θέλω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι προβληματισμοί στην εργασία σας θα συνεχιστούν και θα προσπαθήσετε να βάλετε σε μια τάξη τα επαγγελματικά σας. Οι οικονομικές υποχρεώσεις αυτής της περιόδου θα σας δημιουργήσουν εντάσεις. Ο σύντροφός σας θα είναι απόμακρος και επιθετικός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Θα έρθουν στην επιφάνεια παλαιές ευθύνες τις οποίες προσπαθήσατε να αποφύγετε στο παρελθόν. Θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας. Ο σύντροφός σας θα προσπαθήσει να σας εκφράσει τα παράπονά του για τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι αλλαγές που πραγματοποιήσατε την τελευταία περίοδο τελικά θα αποφέρουν καρπούς. Τα οικονομικά σας θα συνεχίσουν να κινούνται στην ίδια τροχιά. Μια νέα όμως γνωριμία θα σας βάλει σε σκέψεις και θα πρέπει να κάνετε κινήσεις και αλλαγές στη ζωή σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Μικρές εντάσεις στην εργασία σας θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε τη στάση σας στους συναδέλφους σας. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις οικονομικές υποχρεώσεις με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Ένα νέο πρόσωπα θα σας αναστατώσει.

Πηγή: astrologio.gr