Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Δευτέρα 23 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Οι δυσκολίες στην εργασία σας θα έχουν τελικά θετική έκβαση. Τα οικονομικά σας θα σάς προβληματίσουν και θα αποφασίσετε για αλλαγές. Η αισθηματική σας ζωή θα παρουσιάσει μια στασιμότητα.
ΤΑΥΡΟΣ
Μια καλή επαγγελματική ευκαιρία θα σας δώσει νέες προοπτικές. Μην παρασυρθείτε σε οικονομικές σπατάλες και περιττά έξοδα. Ο σύντροφός σας θα σας προβληματίσει και θα χρειαστεί τη βοήθειά σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Μικρές εντάσεις στην εργασία σας θα έχουν σαν αποτέλεσμα να μπείτε σε σκέψεις. Θα αναζητήσετε μια μικρή οικονομική βοήθεια από το στενό σας οικογενειακό κύκλο. Μια να γνωριμία θα σας ενθουσιάσει.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα βρείτε άμεσες λύσεις σε οικογενειακά σας προβλήματα. Στα οικονομικά σας θα προσπαθήσετε να βάλλετε μια τάξη. Μην αμελήσετε όμως το σύντροφό σας. Μικρές εντάσεις όμως θα είναι αναπόφευκτες.
ΛΕΩΝ
Η επαγγελματική σας ανάκαμψη θα σας βοηθήσει σε νέα επαγγελματικά σχέδια. Οργανώστε τα οικονομικά σας γιατί έξοδα από το παρελθόν θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Πάρτε αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η επαγγελματική σας στασιμότητα δεν θα σας δώσει λύσεις στα οικονομικά σας. Αποφύγετε σπατάλες. Ο σύντροφός σας θα είναι πιο θερμός απέναντί σας. Η ανανέωση της σχέσης σας θα σας δώσει ελπίδες.
ΖΥΓΟΣ
Η ηρεμία θα χαρακτηρίζει τα επαγγελματικά σας. Θα πρέπει να προγραμματίσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Αν σας απασχολεί μια επανασύνδεση, θα πρέπει να έχετε υπομονή και να περιμένετε εξελίξεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την επαγγελματική σας άνοδο θα ακολουθήσουν τα οικονομικά σας. Ξαφνικά χρήματα που θα έρθουν στα χέρια σας θα σας λύσουν ένα βασικό σας πρόβλημα. Μια αισθηματική προσέγγιση από φιλικό σας πρόσωπο είναι αναμενόμενη.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένα επαγγελματικό ταξίδι θα σας ανοίξει τους ορίζοντές σας. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν μια στασιμότητα, αλλά με θετικά σημάδια. Ο σύντροφός σας θα σας προτείνει να αλλάξετε ορισμένα πράγματα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Να περιμένετε νέες δελεαστικές επαγγελματικές προτάσεις. Να είστε όμως προσεκτικοί στις οικονομικές σας συναλλαγές για λάθη. Ο σύντροφός σας θα έχει την τάση να σας αυξήσει τα έξοδά σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν είναι καλή η περίοδος για επαγγελματικές αλλαγές. Κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις θα σας αναβάλλουν μελλοντικά σχέδιά σας. Η σχέση σας θα έχει μικρές εντάσεις και ο σύντροφός σας θα είναι όλο παράπονα.
ΙΧΘΕΙΣ
Η ηρεμία στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας δώσει χρόνο για δημιουργία νέων σχεδίων. Η καλή πορεία των οικονομικών σας θα αυξήσει τα έξοδα. Ο σύντροφός σας σάς κρύβει μια έκπληξη.

Πηγή: astrologio.gr