Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Δευτέρα 6 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ
Προσπαθήστε να μην αναλάβετε πολλές ευθύνες γιατί οι απαιτήσεις στην εργασία σας θα σας δημιουργήσουν εντάσεις και διαφωνίες με τους συναδέλφους σας. Τα οικονομικά σας θα χρειαστούν μια αναδιοργάνωση. Μικρές εντάσεις θα έχετε με το σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι καθυστερήσεις στον επαγγελματικό τομέα θα συνεχιστούν, αλλά με μικρότερη ένταση. Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε τα σχέδια σας και να ζητήσετε τη βοήθεια κοντινών σας προσώπων. Η αισθηματική σας ζωή θα είναι στάσιμη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί στην εργασία σας και να προσέχετε τα λόγια σας. Μικρές εντάσεις για οικονομικά θέματα θα υπάρξουν με κοντινά σας πρόσωπα. Η αισθηματική σας ζωή θα αρχίσει να ισορροπεί, αλλά χρειάζεται υπομονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην βιαστείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγές στην εργασία σας και προσπαθήστε να θέσετε μακροχρόνιους στόχους. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αφού θα λάβετε χρήματα που σας οφείλουν. Η αισθηματική σας ζωή θα σας προβληματίσει.

ΛΕΩΝ
Μια νέα επαγγελματική ευκαιρία θα σας αλλάξει τα σχέδιά σας. Να είστε προσεκτικοί στα άτομα που εμπιστεύεστε. Οι οικονομικές υποχρεώσεις θα σας προβληματίσουν, αλλά θα βρεθεί άμεση λύση. Ο σύντροφός σας θα προσπαθήσει να σας πλησιάσει περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το αρνητικό κλίμα στην εργασία σας θα συνεχιστεί, αλλά τελικά θα δικαιωθείτε για τις αποφάσεις σας. Τα οικονομικά σας θα είναι στάσιμα, αλλά θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας. Ο σύντροφός σας θα σας ανακοινώσει κάτι σημαντικό.

ΖΥΓΟΣ
Οι οικογενειακές εντάσεις θα κυριαρχήσουν αυτήν την περίοδο γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί. Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις θα σας φέρουν εντάσεις και θα προσπαθήσετε να τις αποφύγετε. Ο σύντροφός σας θα είναι απόμακρος και γενικά αδιάφορος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σταθερότητα των επαγγελματικών σας θα συνεχιστεί, αλλά να είστε προσεκτικοί μην χάσετε τον έλεγχο. η άνοδος των επαγγελματικών σας θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε μερικούς στόχους σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με την αισθηματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ηρεμία στα επαγγελματικά σας θα σας δώσει την ευκαιρία για νέα ανοίγματα. Θα έχετε τη διάθεση να ανανεώσετε το χώρο εργασία ή οικία σας, αλλά θα κάνετε περιττά έξοδα. Ο σύντροφός θα σας εκφράσει τη δυσαρέσκειά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Μικρές οικογενειακές εντάσεις θα σας φέρουν στα όριά σας. Οι αυξημένες οικονομικές σας υποχρεώσεις θα σας αναγκάσουν να προβείτε σε περικοπές. Ο σύντροφός σας θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις σε ένα προσωπικό σας πρόβλημα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα προσπαθήσετε να αλλάξετε τους επαγγελματικούς σας στόχους για να καταφέρετε να πετύχετε μια καλύτερη επαγγελματική πορεία. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά. Μικρές εντάσεις με το σύντροφό σας θα σας αναγκάσουν να γίνετε πιο σκληροί.

ΙΧΘΕΙΣ
Μικρές επαγγελματικές δυσκολίες θα ξεπεραστούν αλλά δεν πρέπει να χαλαρώσετε. Τα οικονομικά σας θα είναι στάσιμα αλλά να είστε προσεκτικοί στα έξοδά σας. Μια νέα γνωριμία τελικά θα πάρει μια πιο σοβαρή τροπή και θα πρέπει να αποφασίσετε.

Πηγή: astrologio.gr