Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Δευτέρα 9 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Η ηρεμία στην εργασίας σας θα επανέλθει, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται. Η αισθηματική σας ζωή θα σας προβληματίσει.

ΤΑΥΡΟΣ
Μικρές αλλαγές στην εργασία σας τελικά θα σας βγουν σε καλό. Μια μικρή οικονομική ανάσα θα έρθει από το παρελθόν από παλιές οφειλές. Μια μικρή όμως αναστάτωση με το σύντροφό σας θα σας βάλει σε σκέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η τάξη θα επανέλθει στην εργασία σας και συμφωνίες θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Τα οικονομικά σας θα χρειαστούν προσοχή, αφού ο σύντροφός σας θα έχει απαιτήσεις για την ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν και τα επαγγελματικά σας θα παραμείνουν σταθερά, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη πορεία της υγείας σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Ο σύντροφός σας θα είναι γεμάτος νεύρα και εντάσεις.

ΛΕΩΝ
Η υπομονή σας για τους επαγγελματικούς σας στόχους τελικά θα ανταμειφθεί. Νέα έσοδα θα σας βγάλουν από οικονομικά αδιέξοδα. Ο σύντροφός σας θα χρειαστεί οικονομική βοήθεια και θα του την παρέχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η αναζήτηση αλλαγής των επαγγελματικών σας τελικά θα φέρει αποτελέσματα. Οικονομική βοήθεια θα σας βοηθήσει να λύσετε οικογενειακές σας δυσκολίες. Ο σύντροφός σας θα προσπαθήσει να σας συμπαρασταθεί στις δυσκολίες σας.

ΖΥΓΟΣ
Απροσδόκητες αλλαγές στην εργασία σας θα σας βάλουν σε σκέψεις. Μην προσπαθήσετε να αποφύγετε τις οικονομικές σας ευθύνες. Ο σύντροφός σας θα σας ζητήσει οικονομική βοήθεια και θα πρέπει να ανταποκριθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Αναπάντεχα έξοδα θα σας βγάλουν από τον προγραμματισμό σας. Ο σύντροφός σας θα ζητήσει χρόνο για να προσαρμοστεί στη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ίσως να μην μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και να έρθετε σε αδιέξοδο. Μια οικονομική ανάσα θα σας έρθει από κοντινό σας πρόσωπο. Μην αμελείτε το σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Θα πρέπει να βάλετε τα επαγγελματικά σε μια σειρά γιατί μια νέα πρόταση θα σας προβληματίσει. Θα προσπαθήσετε να ανανεώσετε την ποιότητα ζωής σας, αλλά με περιττά έξοδα. Μικρές εντάσεις θα υπάρξουν στη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια νέα συνεργασία θα σας βάλει σε μπελάδες με τους συνεργάτες σας. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά αλλά θα πρέπει να δείξετε προσοχή. Ο σύντροφός σας θα είναι απόμακρος και χωρίς διάθεση για συζητήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα σας κάνει μια αισιόδοξη επαγγελματική πρόταση. Τα οικονομικά σας θα μειωθούν από αναπάντεχα έξοδα. Ο σύντροφός σας θα είναι ειρωνικός και δεν θα σας έχει εμπιστοσύνη στις κινήσεις σας.

Πηγή: astrologio.gr