Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή 1 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ
Μια απαιτητικά εργασιακά ημέρα σας περιμένει. Δεν θα λείψουν οι εντάσεις με τους συναδέλφους σας. Θα προσπαθήσετε να βρείτε νέες πηγές εσόδων. Μια αλλαγή στην αισθηματική σας ζωή θα σας ανανεώσει.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι μικρές εύνοιες στον επαγγελματικό σας τομέα θα σας δώσουν νέες ευκαιρίες. Τα οικονομικά όμως θα παρουσιάσουν μια αισθητή μείωση. Ο σύντροφός σας θα είναι πιεστικός και θα σας κατηγορήσει για καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα σας βάλει σε προβληματισμούς. Αναπάντεχα χρήματα θα έρθουν ξαφνικά στα χέρια σας και θα σας δώσουν άμεσες λύσεις. Μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία είναι στο προσκήνιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα οικογενειακό πρόβλημα θα σας αναγκάσει να αναλάβετε δράση. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν και θα προσπαθήσετε να βρείτε λύση. Ο σύντροφός σας κρύβει εντάσεις και γκρίνια ταράζοντας την ηρεμία σας.

ΛΕΩΝ
Μια νέα επαγγελματική συμφωνία θα σας αποφέρει άμεσα κέρδη και έσοδα. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν αισθητή άνοδο. Ο σύντροφός σας θα είναι απόμακρος και αυτό θα σας βάλει σε νέες αναζητήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα σας προβληματίσει. Θα αποφασίσετε να ζητήσετε χρήματα από κοντινό σας πρόσωπο, αλλά χωρίς επιτυχία. Ο σύντροφός σας θα γκρινιάζει και θα απομακρυνθεί από τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ
Ένα οικογενειακό σας πρόβλημα θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Αναπάντεχα έξοδα θα σας εκνευρίσουν και θα προσπαθήσετε να τα αποφύγετε. Μια νέα όμως γνωριμία θα σας βάλει σε περιπέτειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η επαγγελματική άνοδός σας θα σας φέρει και τα αναμενόμενα κέρδη. Ένας συνεργάτης σας θα σας κατηγορήσει, αλλά δεν θα σας επηρεάσει άμεσα. Θα πάρετε αποφάσεις για την αλλαγή της αισθηματικής σας ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένα επαγγελματικό ταξίδι θα έχει απρόοπτες δυσκολίες. Θα προσπαθήσετε να λάβετε χρωστούμενα χρήματα , αλλά χωρίς επιτυχία. Ο σύντροφός σας θα γίνει πιεστικός και θα αποφασίσετε να απομακρυνθείτε για ένα διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Μια νέα επαγγελματική γνωριμία θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Θα αυξηθούν αναπάντεχα τα έσοδά σας, αλλά να είστε προσεκτικοί στις προτεραιότητές σας. Ο σύντροφός σας θα αποφασίσει ένα ολιγοήμερο ταξίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν και θα έχετε μια επαγγελματικά ήρεμη ημέρα, η κατάσταση θα αντιστραφεί προς το τέλος της. Ένα οικονομικό πρόβλημα από το παρελθόν θα σας αλλάξει τα σχέδια. Ο σύντροφός σας θα είναι προβληματισμένος με σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο φόρτος εργασίας σας θα σας γεμίσει με εκνευρισμό και οι εντάσεις με τους συναδέλφους σας. Η οικονομική σας κατάσταση θα σας αναγκάσει να αναβάλλετε τα σχέδια σας για ξεκούραση. Μικρές εντάσεις θα έχετε με το σύντροφό σας.

astrologio.gr