Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή 13 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Η επαγγελματική ηρεμία επανέρχεται με τους συναδέλφους σας, αν και θα έρθουν στην επιφάνεια κρυφοί εχθροί. Θα προσπαθήσετε να ανανεώσετε την αισθηματική σας ζωή με μια γνωριμία από το παρελθόν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ
Μικρές επαγγελματικές δυσκολίες θα ξεπεραστούν με επικοινωνιακό τρόπο. Η στασιμότητα των οικονομικών σας θα σας προβληματίσει. Η αισθηματική σας ζωή κρύβει εντάσεις, αλλά τελικά θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Νέα επαγγελματικά νέα θα σας αναπτερώσουν το ηθικό. Προσοχή στα οικονομικά και αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Ο σύντροφός σας θα είναι απόμακρος και θα σας εκφράσει μικρά παράπονα, αλλά χωρίς ουσία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις. Απρόσμενα χρήματα θα σας λύσουν προσωρινά δυσκολίες. Ο σύντροφός σας θα έχει μια επιθετική συμπεριφορά αλλά χωρίς αιτία. Συγκρατήστε τα νεύρα σας.

ΛΕΩΝ
Η στασιμότητα στα επαγγελματικά σας θα σας αναγκάσει σε αλλαγές. Τα οικονομικά σας όμως θα δείξουν σημάδια βελτίωσης. Ο σύντροφός σας θα είναι πιο κοντά σας και αυτό θα σας προβληματίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η επαγγελματική σας ηρεμία θα βάλει σε μια τάξη και τα οικονομικά σας. Μια νέα συμφωνία σας κρύβει οικονομικά οφέλη. Ο σύντροφός σας θα αναζητήσει στιγμές μοναξιάς και απομόνωσης.

ΖΥΓΟΣ
Οι επαγγελματικές δυσκολίες θα μπορέσουν να ξεπεραστούν με άμεσες αποφάσεις. Νέες οικονομικές υποχρεώσεις θα σας βγάλουν από τον προγραμματισμό σας. Μικρές εντάσεις θα έχετε στην αισθηματική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν είναι καλή η ημέρα για επαγγελματικές αλλαγές και αποφάσεις. Προσπαθήστε να βάλλετε μια τάξη στα οικονομικά σας. Ένα νομικό θέμα θα λυθεί απρόσμενα θετικά για εσάς χωρίς να το περιμένετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια μικρή επαγγελματική έκπληξη θα σας ενθουσιάσει και θα σας δώσει οικονομικές λύσεις. Μια νέα γνωριμία θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα προσπαθήσετε να βάλλετε μια τάξη στην αισθηματική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η στασιμότητα στα επαγγελματικά σας θα σας βάλει σε προβληματισμούς. Μικρές εντάσεις θα υπάρξουν με συναδέλφους σας. Ο σύντροφός σας θα έχει απαιτήσεις, οι οποίες δεν θα σας ευχαριστήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα σας αλλάξει όλα σας τα σχέδια. Η ημέρα όμως σας κρύβει οικονομικές δυσκολίες. Ο σύντροφός σας στηρίζει, αλλά θα προσπαθήσει να αποστασιοποιηθεί από τα προβλήματά σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Μικρές επαγγελματικές δυσκολίες θα ξεπεραστούν εύκολα, αλλά με συγκρούσεις και εντάσεις. Τα οικονομικά σας αυτήν την περίοδο θα σας αναγκάσουν να αναβάλλετε κοντινά σας σχέδια. Μια νέα γνωριμία όμως θα σας προβληματίσει.

Πηγή: astrologio.gr