Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή 6 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Η σωματική κόπωση θα είναι ορατή. Βρείτε χρόνο για ανάπαυλα και ξεκούραση. Η οικονομική σας διαχείριση χρειάζεται προσοχή. Ο σύντροφός σας θα σας προβληματίσει με τη συμπεριφορά του.

ΤΑΥΡΟΣ
Η ημέρα σας κρύβει εντάσεις στο χώρο εργασίας σας. Η οικονομική σας στασιμότητα θα σας εκνευρίσει και ίσως να αναβάλλετε κάποια σχέδια. Ο σύντροφός σας θα έχει περίεργες απαιτήσεις από εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια νέα επαγγελματική ευκαιρία σας περιμένει. Χρωστούμενα χρήματα θα έρθουν πιθανότατα στα χέρια σας. Μια νέα γνωριμία θα σας δώσει νέες προοπτικές για την οργάνωση της αισθηματικής σας ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ηρεμία θα σας χαρακτηρίσει στα επαγγελματικά σας. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν σιγά σιγά να ισορροπούν. Μικρές όμως εντάσεις θα υπάρχουν με το σύντροφό σας, αλλά για ασήμαντους λόγους.

ΛΕΩΝ
Μια ευνοϊκή επαγγελματικά ημέρα σας περιμένει. Θα προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε μειώσεις των προσωπικών σας εξόδων. Ένα ενδιαφέρον πρόσωπο από το παρελθόν θα αναστατώσει θετικά την αισθηματική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έντονος θα είναι ο προβληματισμός σας για τα επαγγελματικά. Οικονομικά θα πάρετε μικρές ανάσες με απρόσμενα χρήματα. Αισθηματικά θα προσπαθήσετε να κάνετε την πρώτη κίνηση σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ
Θα προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε επαγγελματικές αλλαγές, αλλά να είστε προσεκτικοί. Κάποια οικονομικά ρίσκα ίσως να μην σας ευνοούν αυτήν την περίοδο. Δώστε βάση στο σύντροφό σας γιατί ίσως να έχει δίκιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι προσπάθειες να βελτιώσετε την επαγγελματική σας κατάσταση τελικά θα έχουν αποτελέσματα. Μην παρασυρθείτε όμως σε περιττά έξοδα. Μια νέα γνωριμία θα σας καλύψει το αισθηματικό σας κενό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα πρέπει να δείτε την επαγγελματική σας κατάσταση λίγο πιο σοβαρά. Μην κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια και δείτε το παρόν. Ο σύντροφός σας θα έχει μια τάση φυγής από τα μεταξύ σας προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Δεν είναι καλή η περίοδος για αλλαγές στην εργασία σας. Προσπαθήστε να προγραμματίσετε τα έξοδά σας και μην χάσετε το έλεγχό τους. Ο σύντροφός σας θα σας αποκαλύψει παρελθόντα γεγονότα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια νέα επαγγελματική ιδέα θα σας βάλει σε σκέψεις. Τα οικονομικά σας θα δείξουν μια αισθητή βελτίωση. Η αισθηματική σας ζωή όμως θα σας προβληματίσει και θα λειτουργήσετε περισσότερο παρορμητικά.

ΙΧΘΕΙΣ
Προσέξτε τα λάθη στην εργασία σας γιατί τελικά θα σας κοστίσουν. Νέα έξοδα θα σας προβληματίσουν, αλλά θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε. Ο σύντροφός σας θα κρατήσει μια απόμακρη στάση απέναντί σας.

Πηγή: astrologio.gr