Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη 12 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Οι πιέσεις στον εργασιακό σας χώρο θα σας αναγκάσει να προσπαθήσετε να αποφύγετε τις ευθύνες σας. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά, αλλά τα έξοδα θα σας προβληματίσουν. Η αισθηματική σας ζωή θα κινηθεί σε ήρεμους ρυθμούς.

ΤΑΥΡΟΣ
Η στασιμότητα των επαγγελματικών σας θα σας προβληματίσει και θα αναζητήσετε λύσεις. οι οικονομικές σας υποχρεώσεις θα σας αναγκάσουν να ζητήσετε τη βοήθεια κοντινών σας προσώπων. Μικρές εντάσεις θα υπάρξουν με το σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια νέα επαγγελματική ευκαιρία θα καθυστερήσει να υλοποιηθεί και χρειάζεται υπομονή. Τα έσοδά σας θα είναι σταθερά αλλά λιγότερα των απαραιτήτων. Η αισθηματική σας ζωή θα ανανεωθεί αφού θα αλλάξετε τη στάση σας απέναντι στο σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αναπάντεχες αλλαγές στον εργασιακό σας τομέα θα σας βάλει σε σκέψεις. Θα προσπαθήσετε να εξοικονομήσετε χρήματα με τις απαραίτητες περικοπές. Ο σύντροφός σας θα είναι γεμάτος γκρίνια και εντάσεις χωρίς όμως να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη αιτία.

ΛΕΩΝ
Οι επαγγελματικές εξελίξεις θα σας αλλάξουν την διάθεση και μια καλή συμφωνία σας περιμένει. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά και χρειάζεται υπομονή. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα προσπαθήσει να σας πλησιάσει και να επανασυνδεθεί μαζί σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η επαγγελματική σας στασιμότητα θα σας βάλει σε σκέψεις και θα προσπαθήσετε να αναζητήσετε άμεσες λύσεις. οι οικονομικές δυσκολίες αυτής της περιόδου θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένες λύσεις. βάλτε μια τάξη στα αισθηματικά σας.

ΖΥΓΟΣ
Τα επαγγελματικά σας θα χρειαστούν προσοχή αυτήν την περίοδο και αποφύγετε τις εντάσεις. Θα σας ζητήσουν χρήματα για να καλύψετε υποχρεώσεις που έχετε παραμελήσει. Ο σύντροφός σας θα είναι απόμακρος και θα προσπαθήσετε να τον πλησιάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η επαγγελματική σας άνοδος θα συνεχιστεί, αλλά προσέξτε να μην χάσετε τον έλεγχο. τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά, αλλά δεν θα πρέπει να παρασυρθείτε. Μια νέα γνωριμία θα σας βάλει σε μπελάδες και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μικρές εντάσεις στην εργασία σας θα σας φέρουν στα όριά σας. θα διεκδικήσετε χρήματα που σας οφείλουν αλλά χωρίς αποτέλεσμα. θα έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο που συνδέεσταν στο παρελθόν αλλά χωρίς ανταπόκριση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η επαγγελματική σας άνοδος θα συνεχιστεί και θα θελήσετε να μονιμοποιήσετε τα κεκτημένα σας. τα οικονομικά σας θα σας σε καλή πορεία, αν και θα αυξηθούν τα έξοδά σας. Η αισθηματική σας θα είναι ήρεμη, αλλά βάλτε λίγο χρώμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια επαγγελματική ευκαιρία τελικά θα αποδειχθεί ότι δεν είναι και τόσο κερδοφόρα. Τα οικονομικά σας θα χρειαστούν προσοχή και αποφύγετε τις σπατάλες. Ο σύντροφός σας θα σας γκρινιάζει για τη συμπεριφορά σας απέναντί του.

ΙΧΘΕΙΣ
Νέα ενδιαφέροντα θα σας ανανεώσουν τη διάθεσή σας και θα αποδώσετε καλύτερα στην εργασία σας. τα οικονομικά σας θα είναι στάσιμα. Θα προσπαθήσετε να ανανεώσετε την αισθηματική σας ζωή, αλλά χωρίς τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Πηγή: astrologio.gr