Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη 19 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Θα πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλίες για να βάλετε τα εργασιακά σας σε μια σειρά. Τα οικονομικά σας θα είναι στάσιμα και θα προσπαθήσετε να τα αυξήσετε. Η αισθηματική σας ζωή θα περάσει προσωρινά κρίση, περισσότερο από το σύντροφό σας.
ΤΑΥΡΟΣ
Μην προσπαθήσετε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στην εργασία σας. Αποφύγετε συμφωνίες που απαιτούν τη συγκατάθεσή σας. Μικρές υποχρεώσεις θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε τα σχέδιά σας. Ο σύντροφός σας θα είναι σχετικά αδιάφορος.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα προσπαθήσετε να αναπτυχθείτε επαγγελματικά, αλλά δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Το εισόδημά σας θα βελτιωθεί αναπάντεχα. Η αισθηματική σας ζωή θα σας προβληματίσει και θα προσπαθήσετε να διορθώσετε τη στάση σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μικρές εντάσεις με τους συναδέλφους σας θα φέρουν στην επιφάνεια παλαιές παρεξηγήσεις οι οποίες θα πρέπει να λυθούν. Τα έξοδά θα σας προβληματίσουν και θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις. οι διαφωνίες με κοντινά σας πρόσωπα θα είναι έντονες.
ΛΕΩΝ
Μια νέα επαγγελματική προοπτική θα σας αλλάξει τα σχέδιά σας. Τα οικονομικά σας θα ενισχυθούν χωρίς να το περιμένετε. Ο σύντροφός σας θα προσπαθήσει να σας πλησιάσει, αλλά θα δείτε τις κινήσεις του με καχυποψία.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ρουτίνα στην εργασία σας θα σας κουράσει, αλλά δεν είναι καλή περίοδος για αλλαγές. Θα χρειαστείτε χρήματα και θα ζητήσετε βοήθεια από κοντινά σας πρόσωπα. Ο σύντροφός σας θα σας μεταφέρει ευχάριστες ειδήσεις για την επαγγελματική του πορεία.
ΖΥΓΟΣ
Οι διαφωνίες με τους συνεργάτες σας θα σας φέρουν σε αδιέξοδα. Θα πρέπει να δώσετε χρήματα σε υποχρεώσεις που έχετε αμελήσει. Η αισθηματική σας ζωή θα ανανεωθεί με μια νέα γνωριμία η οποία όμως θα σας βάλει σε μπελάδες.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Νέες επαγγελματικές συμφωνίες θα σας ανανεώσουν τα σχέδιά σας, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά. Θα δώσετε περισσότερο βάρος στην αισθηματική σας ζωή και μια παλιά γνωριμία θα κάνει την εμφάνισή της.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αποφύγετε να πάρετε βιαστικές επαγγελματικές αποφάσεις και εξετάστε τις προοπτικές που ήδη υπάρχουν. Απρόσμενα έξοδα θα σας φέρουν εκνευρισμό, περισσότερο με το σύντροφός σας ο οποίος θα είναι αρνητικός με τις αποφάσεις σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Οι καθυστερήσεις στην εργασία σας θα σας φέρουν εκνευρισμό και ευαισθησία στις αντιδράσεις με τους συναδέλφους σας. Θα δαπανήσετε χρήματα περισσότερο για το χώρο κατοικίας σας και αυτό δεν θα βρει σύμφωνο το σύντροφό σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εργασία σας θα αρχίσει να σταθεροποιείτε και θα δείτε και οικονομικά αποτελέσματα από τις προσπάθειες της προηγούμενης περιόδου. Η αισθηματική σας ζωή θα σας γεμίσει με ανασφάλειες και αυτό θα είναι ορατό στη συμπεριφορά σας.
ΙΧΘΕΙΣ
Μια τυχαία συνάντηση θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες στην επαγγελματική σας πορεία. Τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσουν αφού παλαιές υποχρεώσεις θα σας πιέσουν για την τακτοποίησή τους. Ο σύντροφός σας θα είναι απόμακρος.

Πηγή: astrologio.gr