Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη 9 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ
Μικρές αλλαγές στην εργασία σας θα σας ανακουφίσουν. Θα αποφασίσετε να βρείτε νέες πηγές εσόδων και θα έχουν αποτέλεσμα. Η αισθηματική σας ζωή θα προχωράει στα τυφλά. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.
ΤΑΥΡΟΣ
Η επαγγελματική σταθερότητα θα σας εκνευρίσει. Οι οικονομικές υποχρεώσεις σας θα σας αναγκάσουν να ζητήσετε βοήθεια από στενούς σας φίλους. Μια νέα όμως γνωριμία θα σας βγάλει από τη ρουτίνα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ίσως να ήρθε ο καιρός να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που έχετε κατά νου. Μια νέα επαγγελματική συμφωνία θα σας απογειώσει τη διάθεση. Ο σύντροφός σας θα είναι αρκετά θερμός και θα σας ενθουσιάσει.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα οικογενειακό σας πρόβλημα θα σας βάλει σε μπελάδες. Η οικονομική σας κατάσταση θα σας φέρει εκνευρισμούς και εντάσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Να είστε προσεκτικοί με τη συμπεριφορά σας.
ΛΕΩΝ
Μια επαγγελματική είδηση θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Τα οικονομικά σας θα δείξουν σημάδια αισθητής ανάκαμψης. Μια νέα γνωριμία θα σας προβληματίσει. Μια επανασύνδεση όμως είναι πιθανή.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η στασιμότητα τελικά στην εργασία σας θα λειτουργήσει υπέρ σας. Αναπάντεχα όμως έξοδα θα σας δημιουργήσουν εντάσεις και εκνευρισμούς. Μια παλιά σας σχέση θα έρθει σε επαφή μαζί σας με αισιόδοξα μυνήματα.
ΖΥΓΟΣ
Η αλλαγή της εργασίας σας θα σας αναγκάσει να αλλάξετε τα σχέδιά σας. Τα οικονομικά σας θα χρειαστούν προσοχή και θα πρέπει να αναλάβετε τις υποχρεώσεις σας. Ο σύντροφός σας θα είναι απόμακρος.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια συνεργασία που προσπαθείτε να επιτύχετε τελικά θα ανακαλύψετε ότι κρύβει κρυφές παγίδες. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά με ανοδική τάση. Ο σύντροφός θα έχει περίεργη συμπεριφορά και αυτό θα σας βάλει σε σκέψεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένα επαγγελματικό ταξίδι σας τελικά θα αναβληθεί, αλλά θα είναι για καλό. Δανεικά χρήματα θα έρθουν στα χέρια σας και θα λύσετε προβλήματα. Ο σύντροφός σας θα είναι απαιτητικός και γεμάτος εντάσεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια επαγγελματική σας αναποδιά θα σας φέρει πίσω στον προγραμματισμό σας. Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις θα σας αναγκάσουν να αναβάλλετε ορισμένα σχέδια, μα αποτέλεσμα μικρές εντάσεις με το σύντροφό σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν θέλετε να πραγματοποιήσετε αλλαγές στην εργασία σας, αυτή είναι μια καλή περίοδος. Τα οικονομικά σας όμως χρειάζονται προσοχή και θα πρέπει να δεχθείτε και τις απόψεις του συντρόφου σας.
ΙΧΘΕΙΣ
Μια απρόσμενη επαγγελματική αλλαγή θα σας αναστατώσει. Θα πρέπει να αποβάλλετε το άγχος και να δείτε τις θετικές πλευρές των αλλαγών. Ο σύντροφός σας θα ζητήσει χρόνο και χώρο για τη σχέση σας.

Πηγή: astrologio.gr