Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη 11 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Μετά από ένα ολιγοήμερο διάστημα ηρεμίας, εντάσεις θα υπάρξουν στην εργασία σας. Τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσουν και θα προσπαθήσετε να βρείτε άμεσες πηγές εσόδων. Ο σύντροφός σας θα είναι πιεστικός.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν είναι καλή περίοδος για επαγγελματικές αλλαγές και αποφάσεις. Μικρές εντάσεις θα έχετε με συναδέλφους σας, αλλά θα είναι μικρής έντασης. Η συναισθηματική σας ζωή θα είναι σχετικά ήρεμη, χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν και τα επαγγελματικά σας δείχνουν μια σταθεροποίηση, να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους προϊσταμένους σας. Τα οικονομικά σας θα ενισχυθούν από αναπάντεχα έσοδα. Μην αμελείτε όμως την αισθηματική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι εντάσεις περισσότερο με αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι έντονες και να είστε προσεκτικοί τις επόμενες ημέρες στα λόγια σας. Τα οικονομικά σας θα είναι δύσκολα, αλλά θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας.

ΛΕΩΝ
Μια πολυπόθητη επαγγελματική απάντηση που περιμένατε τελικά θα την λάβετε και θα σας δώσει λύσεις σε επαγγελματικά σας αδιέξοδα. Τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσουν, αλλά δεν θα βρείτε εύκολα άμεσες λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις. Θα προσπαθήσετε να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας, αλλά χωρίς αποτελέσματα. Ο σύντροφός σας θα είναι δίπλα σας και θα προσπαθήσει να σας στηρίξει.

ΖΥΓΟΣ
Θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την επαγγελματική σας πορεία. Μην παρασύρεστε από τις ημέρες και προβείτε σε περιττά έξοδα. Η αισθηματική σας ζωή θα πρέπει να μπει σε μια σειρά και τάξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η επαγγελματική σας σταθερότητα θα σας βοηθήσει να βάλετε σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σας σχέδια. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά. Μια νέα γνωριμία θα σας ενθουσιάσει και θα βάλετε τη ζωή σας σε μια σειρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα σας απασχολήσει η επαγγελματική σας καριέρα και θα προσπαθήσετε να αλλάξετε την πορεία της. Τα οικονομικά σας θα υποστούν μια αισθητή μείωση αφού θα ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου κατοικίας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Ίσως να μην έχετε πλήρη εικόνα της επαγγελματικής σας κατάστασης και παραβλέπετε τις συμβουλές των συναδέλφων σας. Προσπαθήστε να είστε πιο ελαστικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας. Ο σύντροφός σας θα έχει πεσμένη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια νέα συνεργασία θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες. Μια οικονομική βοήθεια από συγγενικά σας πρόσωπα θα σας δώσει άμεσες λύσεις. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στο σύντροφό σας και τις απαιτήσεις του.

ΙΧΘΕΙΣ
Η ηρεμία θα χαρακτηρίσει σήμερα την εργασία σας. Στα οικονομικά σας να είστε προσεκτικοί και μην ανοίγεστε σε υποχρεώσεις που δεν είναι άμεσες. Ο σύντροφός σας θα ζητήσει χρόνο να σκεφτεί τη σχέση σας.

Πηγή: astrologio.gr