Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη 18 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Οι συνεχόμενες εντάσεις στην εργασία σας με συναδέλφους θα σας φέρουν στα όριά σας. Αναπάντεχα χρήματα θα σας δώσουν προσωρινές λύσεις στα οικονομικά σας. Ο σύντροφός σας θα έχει παράξενες απαιτήσεις από εσάς.
ΤΑΥΡΟΣ
Θα πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή στην εργασία σας και να αποφύγετε παγίδες συναδέλφων σας. Τα οικονομικά σας θα μείνουν σταθερά. Μια νέα γνωριμία θα έχει προοπτικές, αλλά θα χρειαστείτε χρόνο.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι επαγγελματικές δυσκολίες θα σας αναγκάσουν να πραγματοποιήσετε αλλαγές στην πορεία σας. Τα οικονομικά σας θα χρειαστούν προσοχή και θα πρέπει να αποφύγετε τα ανοίγματα. Προσοχή στην αισθηματική σας ζωή και στις κινήσεις σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι οικογενειακές υποχρεώσεις θα σας βάλουν σε μπελάδες και άσκοπα έξοδα. Τα οικονομικά σας δεν θα σας επιτρέψουν να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Ο σύντροφός σας θα είναι εκνευρισμένος χωρίς όμως αιτία.
ΛΕΩΝ
Η επαγγελματική σας κατάσταση βελτιώνεται αργά αλλά φτάνετε στο στόχο σας. Χρήματα που σας οφείλουν θα έρθουν στα χέρια σας και θα σας δώσουν μια προσωρινή ανάσα. Ο σύντροφός σας θα ξεπεράσει κάποιες δυσκολίες.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα σας δώσει νέες προοπτικές στην επαγγελματική σας πορεία. Τα οικονομικά σας θα είναι στάσιμα και αυτό θα σας φέρει σε αδιέξοδα. Ο σύντροφός σας θα είναι απαιτητικός απέναντί σας.
ΖΥΓΟΣ
Αν και τα επαγγελματικά σας θα σταθεροποιηθούν, αυτό θα είναι προσωρινό. Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις θα σας βάλουν σε σκέψεις και περιπέτειες. Η αισθηματική σας ζωή θα χρειαστεί προσοχή για αποφυγή εντάσεων.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι αλλαγές που θα πραγματοποιήσετε στην εργασία σας τελικά θα φέρουν αποτελέσματα. Τα οικονομικά σας, αν και στάσιμα, δεν θα σας δημιουργήσουν προβλήματα. Ένα φιλικό σας πρόσωπο θα εκφράσει σας τα συναισθήματά του.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η επαγγελματική σας πορεία θα σας βάλει σε σκέψεις και θα αποφασίσετε αλλαγές. Τα οικονομικά σας δεν θα βαδίσουν έτσι όπως τα υπολογίζετε. Ο σύντροφός σας θα σας βάλει σε σκέψεις και σε διλλήματα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Μια επαγγελματική πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις και προβληματισμούς. Θα προσπαθήσετε να επενδύσετε χρήματα αλλά χωρίς σίγουρο κέρδος. Ο σύντροφός σας θα έχει έναν αδικαιολόγητο εκνευρισμό και θα σας φέρει στα όριά σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην εργασία σας με τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε τα σχέδιά σας. Ο σύντροφός σας θα είναι αρνητικός απέναντί σας.
ΙΧΘΕΙΣ
Μικρές αλλαγές στην εργασία σας τελικά θα αποδειχθούν θετικές για την πορεία της. Ξαφνικές αναστατώσεις θα σας δημιουργήσουν θέματα στα οικονομικά σας ζητήματα. Η αισθηματική σας ζωή θα μπει σε μια φάση ριζικών αλλαγών και ανανέωσης.

Πηγή: astrologio.gr