Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη 20 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ
Οι εντάσεις στην εργασία σας θα συνεχιστούν. Θα πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη ανοχή στις απόψεις των συνεργατών σας. Τα οικονομικά σας θα σας φέρουν σε αναζήτηση νέων πηγών εσόδων. Τακτοποιήστε την αισθηματική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα σας προταθεί καινούρια θέση στην εργασία σας και θα μπορέσετε να την απορρίψετε. Τα οικονομικά σας θα σταθεροποιηθούν, αλλά αποφύγετε τις σπατάλες. Ο σύντροφός σας θα προσπαθήσει να σας προσεγγίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένα ξαφνικό ταξίδι θα σας γεμίσει με επαγγελματικές ιδέες και ευκαιρίες. Μικρά έξοδα ίσως σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας, αλλά χωρίς αρνητικές συνέπειες. Δώστε προσοχή στον σύντροφο σας και μην τον ζηλεύετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα πρόβλημα υγείας που σας απασχολεί θα το ξεπεράσετε χωρίς δυσκολίες. Τα οικονομικά σας θα χρειαστούν αναδιάταξη. Αποφύγετε τις γκρίνιες χωρίς αιτία και μην κριτικάρετε συνέχεια τη συμπεριφορά του συντρόφου σας.

ΛΕΩΝ
Η σταθεροποίηση της επαγγελματικής σας κατάστασης θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση. Τα οικονομικά σας θα πάρουν ανοδική τροχιά. Θα πρέπει να δείτε πιο σοβαρά την αισθηματική σας ζωή και να προσέξετε τις αποφάσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η στασιμότητα στην εργασία σας θα σας φέρει εκνευρισμούς και εντάσεις. Θα προσπαθήσετε να αυξήσετε τα οικονομικά σας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο σύντροφός σας θα είναι απόμακρος και θα σας ανησυχήσει η κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ
Η τύχη θα είναι με το μέρος σας στα επαγγελματικά. Ξαφνικά έσοδα θα ενισχύσουν τα οικονομικά σας δίνοντάς λύσεις. Θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί με το σύντροφό σας γιατί θα του δώσετε δικαιώματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μικρές αναταράξεις με συναδέλφους σας θα σας βάλουν σε σκέψεις. Θα ανακαλύψετε λόγια που λέγονται πίσω από την πλάτη σας. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν μικρή βελτίωση, αλλά με διάρκεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επαγγελματικά ταξίδια θα έρθουν στο προσκήνιο και θα σας βοηθήσουν στην άνοδό σας. Χρήματα που σας οφείλονται θα έρθουν τελικά στα χέρια σας. Ο σύντροφός σας θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις στα προβλήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Μια μικρή επαγγελματική προσφορά θα αλλάξει την επαγγελματική σας κατάσταση. Να είστε όμως προσεκτικοί στις αποφάσεις σας για να μην έχετε οικονομικές απώλειες. Ο σύντροφός σας θα είναι απόμακρος και εκνευρισμένος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις με τους συναδέλφους σας και να είστε προσεκτικοί στις αντιδράσεις σας. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αρκεί να είστε προσεκτικοί. Ο σύντροφός σας σας κρύβει μια έκπληξη.

ΙΧΘΕΙΣ
Μικρές αλλαγές στην εργασία σας θα σας αναστατώσουν και θα σας γεμίσουν ανασφάλειες. Αποφύγετε τις οικονομικές δοσοληψίες και συμφωνίες. Ο σύντροφός σας θα ζητήσει χώρο και χρόνο στη σχέση σας.

astrologio.gr

Διαβάστε επίσης