Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη 4 Μαΐου

Κριός

Προσέξτε σήμερα την υγεία σας και αποφύγετε τις επιπολαιότητες. Κάποιοι δερματολογικοί ερεθισμοί θα σας προβληματίσουν, αλλά δεν θα είναι κάτι σοβαρό. Τα επαγγελματικά σας, τα οποία σας απασχολούν την τελευταία περίοδο, θα έχουν ανοδική πορεία, με άμεσα οικονομικά θετικά αποτελέσματα. Οι απότομες αλλαγές στη συμπεριφορά του συντρόφου σας, θα φέρνει εντάσεις και διαφωνίες στη σχέση σας και τις περισσότερες φορές, οι προσπάθειες να βρείτε λύση στα προβλήματα σας, θα πέφτουν στο κενό. Μετά τα μέσα της ημέρας, οι εντάσεις αυτές θα αρχίσουν να υποχωρούν και η ηρεμία θα επανέλθει στη σχέση σας.
Ταύρος

Το καλό επικοινωνιακό σας πνεύμα, θα σας βοηθήσει αρκετά στις οικονομικές σας υποθέσεις και πολλά θα είναι τα θετικά οφέλη αυτής της περιόδου. Μην παραμελήσετε τα αισθηματικά σας ζητήματα και προσπαθήστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Η πρωτοτυπία στη συμπεριφορά του συντρόφου σας, θα σας ενθουσιάσει και τις περισσότερες φορές, θα είστε και θα νιώθετε πολύ πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Μην αφήσετε τις καλές αυτές στιγμές στη σχέση σας να πάνε χαμένες, αφού όπως όλα δείχνουν, έχετε μια πολλή καλή ημέρα μπροστά σας.
Δίδυμοι

Πολλές θα είναι οι ξαφνικές αλλαγές, περισσότερο στα αισθηματικά σας ζητήματα. Αρκετές θα είναι και μια νέα γνωριμία, η οποία θα σας αναστατώσει και θα σας ενθουσιάσει. Απρόσμενα γεγονότα στη σχέση σας, θα σας δημιουργήσουν μικρές εντάσεις. Ο σύντροφος σας θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές, περισσότερο στη συμπεριφορά του απέναντι σας. Αυτό θα έχει θετικά αποτελέσματα, αφού στην ουσία θα είναι πράγματα και επιθυμίες, που του τις ζητάτε αρκετό καιρό. Πάντως ηρεμία θα επικρατήσει στη σχέση σας.
Καρκίνος

Περισσότερο θα σας απασχολήσουν σήμερα οι οικονομικές σας υποθέσεις και κάποιες επενδύσεις, θα σας δώσουν μια μακροχρόνια προοπτική. Η βοήθεια τρίτων προσώπων, θα αποδειχθεί θετική και θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε αρκετές από τις επιθυμίες σας. Αρκετά καλή θα είναι η ημέρα για τη σχέση σας, αν και οι εντάσεις μεταξύ σας, θα είναι αρκετές φορές έντονες. Αυτό όμως θα έχει σαν αποτέλεσμα, να γίνει η σχέση σας πιο ζεστή και τις περισσότερες φορές, θα ξεπερνάτε αυτές τις εντάσεις, με εκδηλώσεις της συμπάθειας σας και των συναισθημάτων σας.
Λέων

Σήμερα θα έχετε μια αρκετά επικοινωνιακή ημέρα και πολλές θα είναι οι φορές, που θα σας απασχολήσουν οικογενειακά ζητήματα. Η καλή σας διάθεση και η ενεργητικότητα σας, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες και εντάσεις, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πολλή καλή θα είναι η ημέρα σήμερα και για τους δυο σας. Αν και δεν θα έχετε τη διάθεση για πολλές κουβέντες με το σύντροφο σας, ένα πολύ καλό κλίμα επικοινωνίας, θα βοηθήσει την καλή λειτουργία και των δυο στη σχέση σας.
Παρθένος

Πολλές θα είναι οι αλλαγές που θα πραγματοποιήσετε σήμερα σε θέματα που θα αφορούν περισσότερο την κοινωνική σας ζωή. Μια νευρικότητα που θα έχετε στις αντιδράσεις σας, θα υποχωρήσει μετά τα μέσα της ημέρας και η διάθεση σας θα ανεβεί αισθητά. Δώστε στο σύντροφο σας μεγαλύτερη ελευθερία και προσπαθήστε να είστε πιο επικοινωνιακοί μαζί του. Το καλό κλίμα των τελευταίων ημερών, θα διατηρηθεί και γενικά η σχέση σας, θα είναι σε καλό επίπεδο. Η αρμονία μεταξύ σας θα υπάρχει και από εσάς εξαρτάται, να την διατηρήσετε.
Ζυγός

Κάποια οικογενειακά σας θέματα θα σας απασχολήσουν, αφού θα παρατηρήσετε ότι θα είναι αρκετές οι καθυστερήσεις, σε προβλήματα στον οικογενειακό σας χώρο. Σύμμαχος σας θα είναι το καλό επικοινωνιακό σας πνεύμα και η θετική σας διάθεση. Στα αισθηματικά σας, οι εντάσεις θα είναι έντονες, αφού ο σύντροφος σας, δεν θα έχει την διάθεση να αφιερώνει αρκετό χρόνο για εσάς. Οι γκρίνιες και τα παράπονα, θα είναι έντονα και από τους δυο και πολλές θα είναι οι φορές που θα φτάσετε στα άκρα.
Σκορπιός

Αρκετά ήρεμη θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς και περισσότερο θα σας ευχαριστεί να περνάτε την ώρα σας, με ασχολίες που θα αφορούν τον χώρο κατοικία σας. Μην απομονώνεστε και ρίξτε το και λίγο έξω. Αρκετά επικοινωνιακή θα είναι η σημερινή ημέρα και για το σύντροφό σας. Πολλές θα είναι οι συζητήσεις σας και πολλά από τα προβλήματα σας, θα λυθούν με κατανόηση και διάλογο. Η καλή διάθεση και των δυο, θα σας βοηθήσει να έχετε μια τρυφερή και πολύ ρομαντική ημέρα, πράγμα που το έχετε ανάγκη και οι δυο.
Τοξότης

Αποφύγετε τις επιπολαιότητες. Κάποιοι δερματολογικοί ερεθισμοί θα σας προβληματίσουν, αλλά δεν θα είναι κάτι σοβαρό. Τα επαγγελματικά σας, τα οποία σας απασχολούν την τελευταία περίοδο, θα έχουν ανοδική πορεία, με άμεσα οικονομικά θετικά αποτελέσματα. Σε ήρεμους ρυθμούς θα κινείτε σήμερα η σχέση σας και περισσότερο θα βγουν στην επιφάνεια επιθυμίες και των δυο σας. Κάποια μακροχρόνια σχέδια για τη σχέση σας, θα τα συζητήσετε με το σύντροφο σας, αυτήν την περίοδο.
Αιγόκερως

Η συμπεριφορά σας, ίσως τις περισσότερες φορές να είναι υπερβολική και οι εντάσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας προσθέσουν επιπλέον νευρικότητα. Αποφύγετε τις εντάσεις και προωθείστε ένα κλίμα διαλόγου, χωρίς να φτάνετε στα άκρα. Κάποιες μικρές εντάσεις θα υπάρξουν, περισσότερο για λιγότερο σοβαρά θέματα, αλλά δεν θα έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια. Η δημιουργική σας διάθεση, περισσότερο θα ενισχύσει τις ανασφάλειες του συντρόφου σας και πολλές θα είναι οι φορές που θα βρεθείτε σε αρκετές σκηνές ζηλοτυπίας.
Υδροχόος

Η μεγάλη σας φαντασία θα σας βοηθήσει να καταφέρετε αρκετά πράγματα, ειδικά σε θέματα που αφορούν τα προσωπικά σας ζητήματα. Κάποιες αλλαγές στη συμπεριφορά σας, θα έχουν θετικά αποτελέσματα στην επικοινωνία σας. Η σημερινή ημέρα θα είναι για εσάς και το σύντροφο σας, γεμάτος συζητήσεις. Ο έντονος σκεπτικισμός του συντρόφου σας, θα σας προβληματίζει διαρκώς και πολλές φορές, θα είναι αρκετά κουραστικός, αφού θα ξοδεύει αρκετό από το χρόνο του, σε σκέψεις και προβληματισμούς.
Ιχθύς

Αρκετά καλή θα είναι η διάθεση σας τη σημερινή ημέρα και η καλή πορεία των αισθηματικών σας, θα σας αφήσει τα περιθώρια να σχεδιάσετε το μέλλον σας, μαζί με το σύντροφο σας. Δείξτε όμως προσοχή στα οικονομικά σας θέματα. Η ημέρα θα είναι για εσάς και το σύντροφο σας, αρκετά θερμή και ο έρωτας θα ξαναζωντανέψει στη σχέση σας. Οι εκδηλώσεις αγάπης και από τους δυο, θα είναι έντονες και αισθησιακές.

Πηγή: astrologio.gr