Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη 31 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Μικρές εντάσεις στην εργασία σας θα σας αναγκάσουν να αποφύγετε προσωρινά τις επαγγελματικές σας ευθύνες. Απρόσμενα έξοδα θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σας. Δώστε προσοχή στην αισθηματική σας ζωή και στις επιλογές σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα προσπαθήσετε να αναδιοργανώσετε την επαγγελματική σας κατάσταση. Παλαιές οφειλές θα έρθουν στο προσκήνιο και θα προσπαθήσετε να βρείτε προσωρινές λύσεις. Ο σύντροφός σας θα έχει εντάσεις με οικογενειακά του πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αλλαγές στον επαγγελματικό σας τομέα θα σας αποδώσουν άμεσα, αλλά μην υπόσχεστε περισσότερα απ’ ότι μπορείτε. Τα οικονομικά σας θα ενισχυθούν από χρήματα που σας οφείλουν. Μην είστε πιεστικοί με το σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι οικογενειακές εξελίξεις θα σας βάλουν σε σκέψεις. Θα μάθετε ευχάριστα νέα για ένα κοντινό σας πρόσωπο και θα προσπαθήσετε να σταθείτε δίπλα του οικονομικά. Η αισθηματική σας ζωή θα έχει μικρές εντάσεις, αλλά χωρίς συνέπειες.

ΛΕΩΝ
Θα έχετε εξελίξεις στον επαγγελματικό σας τομέα αφού θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις για μια επαγγελματική πρόταση που σας ενδιαφέρει. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά. Ο σύντροφός σας θα προσπαθήσει να σας εκδηλώσει τα συναισθήματά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα αναζητήσετε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. τα οικονομικά σας θα σα απασχολήσουν και θα προσπαθήσετε να βρείτε άμεσες λύσεις. Ο σύντροφός σας θα είναι απόμακρος και θα εκφράσει τα παράπονά του.

ΖΥΓΟΣ
Θα δεχθείτε πιέσεις στην εργασία σας και θα έχετε εντάσεις με συναδέλφους σας. Μικρά και απρόσμενα έσοδα θα σας δώσουν μικρές ανάσες. Η συναισθηματική σας ζωή θα σας προβληματίσει με μια νέα γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα δώσετε μεγαλύτερο βάρος αυτήν την περίοδο στα επαγγελματικά σας. Τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας θα φανούν και στα οικονομικά σας. Η αισθηματική σας ζωή θα αναστατωθεί από μια γνωριμία από το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Να είστε προσεκτικοί στις επαγγελματικές σας επιλογές και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Απρόσμενα έξοδα θα φέρουν εντάσεις με κοντινά σας πρόσωπα. Ο σύντροφός σας θα είναι πιεστικός με την πορεία της σχέσης σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Μια αναπάντεχη επαγγελματική πρόταση θα σας δώσει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Θα πρέπει όμως να είστε περισσότερο προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας. Ο σύντροφός σας θα είναι επιθετικός απέναντί σας χωρίς όμως αιτία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μικρές εντάσεις στην εργασία σας θα σας βάλουν σε σκέψεις. Μια μικρή αναστάτωση θα υπάρξει με μια επαγγελματική σας σχέση, αλλά θα είναι μικρής διάρκειας. Ο σύντροφός σας θα προσπαθήσει να σας πλησιάσει.

ΙΧΘΕΙΣ
Θα αναζητήσετε λίγες στιγμές ανάπαυλας από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά και θα προσπαθήσετε να βρείτε νέες πηγές εισοδημάτων. Η αισθηματική σας ζωή σας κρύβει μικρές εντάσεις και απογοητεύσεις.

Πηγή: astrologio.gr