Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Οι πιέσεις στην εργασία σας θα σας αναγκάσουν να αναζητήσετε στιγμές ανάπαυλας και ξεκούρασης. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια σειρά και θα προσπαθήσετε να περνάτε περισσότερο χρόνο με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι καθυστερήσεις στην εργασία σας θα σας δημιουργήσουν εκνευρισμούς και εντάσεις με τους συνεργάτες σας. Κάποιες αγορές θα αποδειχθούν τελικά ζημιογόνες. Ο σύντροφός σας θα προσπαθήσει να σας βοηθήσει σε ένα προσωπικό σας πρόβλημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Νέες επαγγελματικές επαφές θα σπάσουν τη ρουτίνα σας, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τα λόγια σας. Θα προσπαθήσετε να αναδιοργανώσετε τα οικονομικά σας, αλλά δεν θα καταφέρετε και πολλά. Η αισθηματική σας ζωή θα είναι σταθερά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ηρεμία στο χώρο εργασίας σας θα επανέλθει και θα προσπαθήσετε να οργανώσετε λίγες ημέρες απόδρασης από την καθημερινότητα. Θα αναζητήσετε χρήματα, αλλά δεν θα έχετε επιτυχία. Ο σύντροφός σας θα προσπαθήσει να σας πλησιάσει.

ΛΕΩΝ
Νέες επαγγελματικές προοπτικές θα σας βάλουν σε σκέψεις και θα πρέπει να αποφασίσετε με βάση το μέλλον σας. Οι οικονομικές δυσκολίες θα ξεπεραστούν με αναπάντεχες οικονομικές ενέσεις. Ο σύντροφός σας θα σας μιλήσει για τα σχέδια του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σταθερότητα και η επιμονή σας στον επαγγελματικό σας τομέα τελικά θα φέρουν αποτελέσματα. Θα έρθουν χρήματα στα χέρια σας, αλλά θα πρέπει να καλύψετε υποχρεώσεις που έχετε καθυστερήσει. Η αισθηματική σας ζωή θα ανανεωθεί.

ΖΥΓΟΣ
Οι αναποδιές στην εργασία σας θα σας φέρουν στα όρια σας. Θα χρειαστεί να βοηθήσετε οικονομικό κοντινό σας πρόσωπο, αλλά να είστε προσεκτικοί. Μια νέα γνωριμία θα σας βάλει σε σκέψεις και να προσέξετε τις προθέσεις της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κούραση στην εργασία σας θα είναι φανερή και θα πρέπει να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές πιέσεις σας. Μια αγοροπωλησία θα μεταβάλει την οικονομική σας κατάσταση. Δώστε περισσότερη προσοχή στην αισθηματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι οικογενειακές υποχρεώσεις θα φέρουν εντάσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα χρειαστεί να δαπανήσετε χρήματα για να ξεφύγετε από την καθημερινή σας κούραση. Ο σύντροφός σας θα προσπαθήσει να σας πλησιάσει, αλλά θα υπάρξουν εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αναπάντεχες καθυστερήσεις στην εργασία σας θα σας αναγκάσουν να αναβάλετε κοντινά σας σχέδια. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά και θα προσπαθήσετε να υλοποιήσετε μικρούς στόχους. Η αισθηματική σας ζωή σας κρύβει μικρές εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια αναπάντεχη επαγγελματική συνάντηση θα σας δώσει νέες ευκαιρίες για να επιτύχετε τους κοντινούς σας στόχους. Τα οικονομικά σας θα σας δυσκολέψουν, αλλά θα βρείτε με δυσκολία σύντομες λύσεις. μην αμελείτε την προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΕΙΣ
Μικρές στιγμές ανάπαυλας θα σας βοηθήσουν να σκεφτείτε τις επόμενες επαγγελματικές αποφάσεις σας. Οι υποχρεώσεις σας θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε τα οικονομικά σας σχέδια. Η αισθηματική σας ζωή θα ανανεωθεί από μια γνωριμία του παρελθόντος.

Πηγή: astrologio.gr