Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Θα εκφράσετε τις διαφωνίες σας με τους συναδέλφους σας χωρίς να διαταράξετε την εργασιακή σας ηρεμία. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά. Μικρές εντάσεις θα έχετε με το σύντροφο σας και θα κρατήσετε αποστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί στις σχέσεις σας στον επαγγελματικό σας χώρο. Τα έξοδά σας θα σας απασχολήσουν και θα προσπαθήσετε να αλλάξετε την κατάστασή τους. Αισθηματικά θα είστε αναστατωμένοι χωρίς αιτία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα έρθετε σε επαφή με παλαιούς συνεργάτες σας και θα ζητήσετε τη βοήθειά τους. Τα οικονομικά σας, αν και σταθερά, θα σας προβληματίσουν. Ο σύντροφός σας θα είναι απόμακρος και θα υπάρχουν μικρές εντάσεις μεταξύ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα ευχάριστο γεγονός στην οικογένειά σας θα βάλει σε νέα πορεία την καθημερινότητά σας. Μικρές δυσκολίες στα οικονομικά θα ξεπεραστούν από αναπάντεχες οικονομικές πηγές. Μικρές εντάσεις θα έχετε με το σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ
Θα μάθετε ευχάριστες ειδήσεις για την εξέλιξη των επαγγελματικών σας. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά, αλλά με δυνατότητες βελτίωσης. Ο σύντροφός σας θα είναι θερμός απέναντί σας και θα σας εκφράσει τις σκέψεις του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κούραση στην εργασία σας θα είναι έντονη και θα αναζητήσετε λίγες στιγμές ανάπαυλας. Οι οικονομικές δυσκολίες θα σας αναγκάσουν να ζητήσετε βοήθεια από κοντινά σας πρόσωπα, αλλά δεν θα καταφέρετε τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ
Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Τα οικονομικά σας θα μπουν σε μια καλύτερη πορεία. Θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί στην αισθηματική σας ζωή και προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στα εργασιακά σας θέματα και προσπαθήστε να βάλετε σε μια σειρά τα επαγγελματικά σας. Ξαφνικά έξοδα θα σας βγάλουν από τον προγραμματισμό σας. Μια νέα γνωριμία θα σας προβληματίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι ανατροπές στα επαγγελματικά σας σχέδια θα σας προβληματίσουν και θα σας βάλουν σε περιπέτειες. Οι οικονομικές λύσεις που θα σας παρουσιαστούν δεν θα έχουν τα υποσχόμενα αποτελέσματα. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στο σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Μια μικρή αναστάτωση στην εργασία σας θα σας βάλει σε μπελάδες. Οι οικονομικές σας απαιτήσεις θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε τη στάση σας. Ο σύντροφός σας θα είναι απαιτητικός με τη σχέση σας και έχετε έντονες διαφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δώστε μεγαλύτερη βάση στην πορεία των επαγγελματικών σας και γίνετε πιο συζητήσιμοι. Θα προσπαθήσετε να βρείτε νέες πηγές εσόδων, οι οποίες όμως θα είναι μακροπρόθεσμες. Μην παραμελείτε την αισθηματική σας ζωή και κάντε μικρά διαλείμματα.

ΙΧΘΕΙΣ
Μια μικρή αναστάτωση στην εργασία σας θα σας βάλει σε σκέψεις. Παλαιές υποχρεώσεις θα σας προβληματίσουν και θα πρέπει να βρείτε άμεσες λύσεις. Ένα αγαπημένο σας πρόσωπο από το παρελθόν θα αναστατώσει την αισθηματική σας ηρεμία.

astrologio.gr