Ευχαριστίες στην «Καθημερινή» από τα Περιβολάκια Ραφήνας!!!

Ευχαριστήρια επιστολή στέλνει η Ομοσπονδία Συλλόγων «Περιβολάκια» Ραφήνας στην εφημερίδα «Καθημερινή» για το άρθρο που ανέβασε όσον αφορά τα αυθαίρετα και τις κατεδαφίσεις και για το οποίο το irafina.gr σας είχε ενημερώσει.

 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ                                                                                                                                     ΡΑΦΗΝΑ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015
ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ
ΡΑΦΗΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ:
Λ. ΤΖΩΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ
Τ.Κ. 19009
ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ
ΡΑΦΗΝΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η Ομοσπονδία Συλλόγων «Περιβολάκια Ραφήνας» ευχαριστεί την εφημερίδα «Καθημερινή» για την υποστήριξη των αγώνων της για την δικαίωση κατά της αυθαιρεσίας και των αυθαίρετων ενεργειών με σκοπό την απονομή της δικαιοσύνης. Ιδιαίτερα για την αποκατάσταση των αυθαίρετων ενεργειών:

• Του Ελληνικού Κράτους το οποίο μέσω του Υπουργείου Γεωργίας χορήγησε άδειες εκχέρσωσης για εκτάσεις της περιοχής «Περιβολάκια».

• Του Ελληνικού Κράτους το οποίος μέσω του Υπουργείου Γεωργίας χορήγησε άδειες κατάτμησης για εκτάσεις της περιοχής «Περιβολάκια».

• Του Ελληνικού Κράτους το οποίο μέσω του Υπουργείου Γεωργίας χορήγησε άδειες πώλησης εκτάσεων και άδειες περεταίρω κατάτμησης για την δημιουργία οικοπέδων προς παραθερισμό, τμημάτων της περιοχής «Περιβολάκια».

• Του Ελληνικού Κράτους που εισέπραξε μέσω του Υπουργείου Οικονομικών, φόρους κατά τις μεταβιβάσεις των αγροτεμαχίων της περιοχής «Περιβολάκια».

• Του Ελληνικού Κράτους που εισέπραξε μέσω του Υπουργείου Οικονομικών φόρους κατά τις αλλεπάλληλες μεταβιβάσεις των κατοικιών στην περιοχή «Περιβολάκια» .

• Του Ελληνικού Κράτους που μέσω του Υπουργείου Γεωργίας και της Δ/νσης Δασών εξέδωσε πράξεις χαρακτηρισμού αγροτικών εκτάσεων στην περιοχή «Περιβολάκια».

• Του Ελληνικού Κράτους που μέσω Υπουργείου Γεωργίας και της Δ/νσης Δασών εξέδωσε πληροφοριακά έγγραφα για την ανέγερση λυομένων κατοικιών.

• Του Ελληνικού Κράτους που μέσω των αρμόδιων Πολεοδομικών Γραφείων εξέδωσε άδειες ανέγερσης, άδειες επισκευής και λοιπές οικοδομικές άδειες στην περιοχή «Περιβολάκια».

• Του Ελληνικού Κράτους που μέσω της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού ηλεκτροδότησε όλα τα ακίνητα.

• Του Ελληνικού Κράτους που μέσω της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού εισπράττει το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας .

• Του Ελληνικού Κράτους που μέσω του Υπουργείου Οικονομικών εισπράττει το Ειδικό Τέλος Ακινήτων για όλα τα ακίνητα στην περιοχή «Περιβολάκια».

• Του Ελληνικού Κράτους που μέσω του Δήμου Ραφήνας και των Τ.Υ. εδώ και 40 έτη ασφαλτόστρωσε και συντηρεί το οδικό δίκτυο.

• Του Ελληνικού Κράτους που μέσω του Δήμου Ραφήνας και των Τ.Υ. εδώ και 40 έτη κατασκεύασε και συντηρεί το δίκτυο ύδρευσης.

• Του Ελληνικού Κράτους που μέσω του Υπουργείου Μεταφορών και Δικτύων, ενέκρινε την μελέτη Δημοτικής Συγκοινωνίας η οποία διέρχεται και εξυπηρετεί τον οικισμό «Περιβολάκια» .

• Της Εκκλησίας της Ελλάδος που συντηρεί και λειτουργεί τις δύο αναγνωρισμένες Ενορίες «Κοιμήσεως Θεοτόκου» και « Αγίας Τριάδος» στην περιοχή «Περιβολάκια».

Μετά από όλες αυτές τις αυθαίρετες Πράξεις της Διοίκησης, θα πρέπει να κατεδαφιστούν μερικές κατοικίες από το σύνολο των περίπου 800 μόνιμων κατοικιών της περιοχής «Περιβολάκια» ώστε το Ελληνικό Κράτος να συνετιστεί και να μην αυθαιρετεί έναντι του πολίτη. Παράλληλα θα πρέπει κάποιες από τις προς κατεδάφιση κατοικίες να έχουν εκδοθεί με νόμιμες οικοδομικές άδειες οι οποίες ουδέποτε να έχουν ανακληθεί, ώστε το Ελληνικό Κράτος να παραμένει συνεπές προς τις αυθαίρετες ενέργειές του.

Ευχαριστούμε την εφημερίδα «Καθημερινή» για μία ακόμα φορά για την υποστήριξή της στον κοινό αγώνα ενάντια στην αυθαιρεσία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ:

ΠΕΤΡΟΣ ΣΑΝΤ
M.Eng Αγρονόμος & Τοπογράφος
Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.