Αγώνας Δρόμου για μικρούς και μεγάλους στην Αγία Μαρίνα Νέας Μάκρης

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Αγίας Μαρίνας Νέας Μάκρης με την υποστήριξη του Συλλόγου Τελμησσός Νέας Μάκρης – Μαραθώνος προκηρύσσει τον:

3ο Αγώνα Δρόμου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Μαρίνας απόστασης 5χλμ για ενήλικες και 1000μ για παιδιά την Κυριακή 28 Μαΐου 2017.

Ώρα εκκίνησης: 10:00πμ για τους ενήλικες και 11:00πμ για τα παιδιά.
Αφετηρία: Δημοτικό Σχολείο Αγ. Μαρίνας

Περιγραφή διαδρομής 5χλμ: Η διαδρομή περιλαμβάνει άσφαλτο καθώς και διαδρομή δασικού δρόμου.
Δικαίωμα συμμετοχής: Στον αγώνα 5χλμ μπορούν να συμμετάσχουν άνδρες & γυναίκες. Κάτω των 18 ετών η εγγραφή θέλει τη συγκατάθεση γονέα.

Ασφάλεια και ιατρική κάλυψη: Σε όλη τη διαδρομή θα υπάρχουν εθελοντές, διασώστες και ιατρικό προσωπικό, αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Αναμνηστικό μπλουζάκι: Θα υπάρχει αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι με το λογότυπο του αγώνα για όποιον επιθυμεί. Το κόστος αγοράς είναι 10€ και στη φόρμα εγγραφής υπάρχει επιλογή του μεγέθους.

Επίσης: Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και θα δοθούν μετάλλια και αναμνηστικά σε όλους τους τερματίσαντες.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.telmissos.gr/680-3os-agwnas-agias-marinas

Για να συμμετάσχετε στον αγώνα 5χλμ:

1. Συμπληρώστε την αίτηση εγγραφής στο http://www.telmissos.gr/dilwsi-agia-marina
Ημερομηνία λήξης ηλεκτρονικών εγγραφών: 25/5/17

2. Πληρώστε το ποσό της συμμετοχής (5€ για τον αγώνα των 5χλμ ή 15€ αν επιθυμείτε να παραγγείλετε και το αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι) καταθέτοντας το αντίστοιχο ποσό στο λογαριασμό του Συλλόγου Γονέων στην Τράπεζα Πειραιώς Αριθ. Λογ. 5120-073183-603 (Ταμίας Δημήτρης Βακρινός) με το Ον/νυμό σας και αιτιολογία «Αγώνας δρόμου».

Προσοχή! Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σας θα πρέπει να έχετε πληρώσει το ποσό της συμμετοχής. Η συμμετοχή των παιδιών στον αγώνα 1.000μ. είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Σας περιμένουμε!

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος                             Η Γραμματέας
Κων/νος Κουρέλης             Κουρνιώτη-Τσοκανή

afisa_dimotiko_agia_marina_neamakri

Δείτε επίσης
iRafina